"Ξύπνα Φιλαράκο" - Η Συγκινητική Στιγμή που Σκύλος προσπαθεί να Ξυπνήσει τον Φίλο του αφού χτυπήθηκε από Αμάξι
Www.true.gr

«Ξύπνα Φιλαράκο» – Η Συγκινητική Στιγμή που Σκύλος προσπαθεί να Ξυπνήσει τον Φίλο του αφού χτυπήθηκε από Αμάξι

Αυτή είναι η συγκινητική στιγμή που ένα αδέσποτο σκυλί προσπαθεί με όλες του τις δυνάμεις να ζωντανέψει τον φίλο του – που σκοτώθηκε από σύγκρουση με αυτοκίνητο.

Το ασπρόμαυρο σκυλί φαίνεται να ξύνει με την πατούσα του το καφέ κουτάβι στην πόλη Quezon, στις Φιλιππίνες.

Σε μία στιγμή δάγκωσε ακόμα το κεφάλι του και προσπάθησε να το σηκώσει πάνω.

https://videos.dailymail.co.uk/video/mol/2018/10/10/5169487940845259139/1024x576_MP4_5169487940845259139.mp4Το σκυλί πέρασε αρκετά λεπτά προσπαθώντας να ξυπνήσει τον φίλο του πριν τελικά τα παρατήσει και φύγει κλαίγοντας.

Ο Jay Villanueva, που επέστρεφε στο σπίτι του όταν είδε το περιστατικό, σταμάτησε δίπλα στο πεζοδρόμιο και κατέγραψε την σκηνή που όπως είπε του «ράγισε την καρδιά.»

Πρόσθεσε: «Οι οδηγοί θα πρέπει να είναι προσεκτικοί να μην χτυπήσουν κανέναν στον δρόμο, ακόμα και τα σκυλιά. Δεν καταλαβαίνουν τους κανόνες μας και γι’αυτό θα πρέπει να τα προσέχουμε ακόμα περισσότερο.»«Μερικοί θα πουν ‘σιγά, είναι απλά ένα σκυλί’, αλλά κοιτάξτε το βίντεο. Είναι σαν οικογένεια, σαν κολλητοί. Η ζωή είναι πολύ σημαντική και για εκείνα.»

Ο Villanueva στην συνέχεια βγήκε από το αμάξι του και μετακίνησε το νεκρό σκυλί μέσα στους θάμνους.  

Είπε: «Ένιωσα πολύ άσχημα και για τα δύο τα σκυλιά. Το ασπρόμαυρο ήταν πολύ αναστατωμένο. Ήταν ξεκάθαρο πως είχε έντονα συναισθήματα.»

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr