Ξυλοκοπούσε το 7 μηνών Μωρό της για 3 Μήνες και το "Τελείωσε"με τον Πιο Φρικτό Τρόπο
Www.true.gr

Ξυλοκοπούσε το 7 μηνών Μωρό της για 3 Μήνες και το «Τελείωσε»με τον Πιο Φρικτό Τρόπο

Μία μητέρα που χτύπησε την κόρη της επτά μηνών μέχρι θανάτου, αφού την κακοποίησε σχεδόν το ήμισυ της ζωής της, καταδικάστηκε με φυλάκιση έξι ετών σήμερα.

Η Shalina Padmanabha, 33 ετών, κακοποίησε το μωρό της με το όνομα Shagun επί τρεις μήνες, αφότου το πρόωρο μωρό πέρασε τεσσεράμισι μήνες στο νοσοκομείο.

Το κορίτσι υπέστη θανάσιμα τραύματα στο κεφάλι είτε από την ίδια την μητέρα της από χτύπημα της κεφαλής σε σκληρή επιφάνεια.

Μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο στο ανατολικό Λονδίνο, αλλά αργότερα πέθανε από τους τραυματισμούς της στις πρώτες πρωινές ώρες της 15ης Αυγούστου 2017.

Η Padmanabha, που γεννήθηκε στην Ινδία, εξακολουθεί να δηλώνει αθώα, αλλά για την φυλάκισή η δικαστής Justice McGowan δήλωσε:

«Αποδέχομαι πλήρως ότι έχετε συγκλονιστεί από την απώλεια του παιδιού σας. Επιτεθήκατε εναντίον αυτού του μωρού ή γνωρίζατε, χωρίς αμφιβολία σχεδόν αμέσως μετά από ένα συμβάν που συνέβη ότι κάνατε κάτι που δεν έπρεπε.

«Είναι εντελώς λάθος να πείτε ότι έχετε τύψεις και ακόμα και τώρα δεν αναλαμβάνετε την ευθύνη».


Η μικρή Shagun είχε υποστεί κάταγμα 8cm και 11cm στο κρανίο καθώς και τραυματισμούς στα πόδια, άκουσε σε ακρόαση το δικαστήριο.

Σε μια δήλωση, ο πατέρας της Shagun είπε: «Θα ζω με θλίζη για το υπόλοιπο της ζωής μου που ποτέ δεν θα μπορέσω να δω ξανά το κοριτσάκι μου. Ποτέ δεν θα τη δω να μεγαλώσει, να πηγαίνει σχολείο και να έχει τη δική της ζωή. Εγώ και η οικογένειά μου χάσαμε ένα πολύτιμο μέλος. Πραγματικά λάτρευα το κοριτσάκι μου. «

Στη νεκροψία, οι γιατροί βρήκαν πλήθος παλαιότερων τραυματισμών, συμπεριλαμβανομένων νέων και επουλωμένων κατάγματα στο κρανίο, σπασμένα πλευρά και αιμορραγία πίσω από τα μάτια.

Σύμφωνα με τους τραυματισμούς, το μωρό ταρακουνήθηκε, τα πλευρά του συμπιέστηκαν και το αριστερό του πόδι τραβήχτηκε και στρίφτηκε.

Κάποιοι από τους τραυματισμούς χρονολογούνται ήδη τριών μηνών, δείχνοντας ότι το μωρό 7 μηνών είχε κακοποιηθεί για σχεδόν τη μισή του ζωή.


Η μητέρα είχε περάσει αρκετά χρόνια προσπαθώντας να συλλάβει με τον άντρα της, πριν γεννήσει με επιτυχία την κόρη της τον Φεβρουάριο του 2016 έπειτα από εξωσωματική γονιμοποίηση.

Η Shagun, η οποία γεννήθηκε πρόωρα, είχε διάφορα ιατρικά προβλήματα και κρίθηκε απαραίτητο να παραμείνει στο νοσοκομείο για διάστημα τεσσάρων μηνών.

Αφού πήρε εξιτήριο, έπρεπε να τρέφεται με μια ειδική διατροφή μέσω ενός σωλήνα, είχαν σοβαρό έκζεμα και μια μικρή τρύπα στο κεφάλι της.

Η μητέρα καταδικάστηκε για ανθρωποκτονία και κακοποίηση ανηλίκου και φυλακίστηκε για έξι χρόνια.

Η επικεφαλής επιθεωρητής Natalia Ross, δήλωσε: «Η Shalini Padmanabha υπέβαλε την κόρη της σε επαναλαμβανόμενες επιθέσεις κατά τη διάρκεια αρκετών εβδομάδων. Θα έπρεπε να είχε προστατεύσει την Shagun αλλά, αντίθετα, ήταν το πρόσωπο που προκάλεσε το θάνατό της και αυτό είναι κάτι που θα χρειαστεί να ζήσει για το υπόλοιπο της ζωής της.

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr