Ξύλο και Βρισιές πολιτών σε Δημοτικούς Συμβούλους του Μαραθώνα! Οργή για την Δημοτική Αρχή

Το επεισόδιο με ξύλο και βρισιές εκτυλίχθηκε έξω ακριβώς από κτίριο όπου διεξήχθη αργότερα το έκτακτο δημοτικό συμβούλιο – Εντάσεις και στη συνεδρίαση

Κάτοικοι οι οποίοι επέζησαν της καταστροφικής πυρκαγιάς των οικισμών του Ματιού και του Κόκκινου Λιμανιού, εξαγριωμένοι, επιτέθηκαν σε δημοτικό σύμβουλο του δήμου Μαραθώνα έξω ακριβώς από κτίριο που θα διεξαγόταν το έκτακτο δημοτικό συμβούλιο.

Το επεισόδιο ξεκίνησε όταν μια αγανακτισμένη γυναίκα, βλέποντας τον δημοτικό σύμβουλο έτρεξε και του επιτέθηκε φραστικά και ύστερα πήγε να τον χαστουκίσει.

Ο δημοτικός σύμβουλος αμύνθηκε και ανταπέδωσε το χτύπημα, τότε ένας άλλος πολίτης βλέποντας την κίνηση του δημοτικού συμβούλου πήγε καταπάνω του και τον χτύπησε προκειμένου να την υπερασπιστεί.

Στιγμές εντάσεις υπήρξαν και μέσα στο στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Μαραθώνα όπου αγανακτισμένοι κάτοικοι και συγγενείς των θυμάτων, δεν έκρυψαν την οργή τους για την στάση της δημοτικής αρχής και την απουσία σχεδίου για την αντιμετώπιση της πυρκαγιάς στο Νέο Βουτζά και το Μάτι.

Στο «μάτι του κυκλώνα» βρέθηκε ο δήμαρχος Ηλίας Ψινάκης, από τον οποίο ζητούν να μάθουν για ποιον λόγο δεν έγινε εκκένωση των οικισμών και κάηκαν οι κάτοικοι μέσα στα σπίτια τους.

Στη συνεδρίαση – στην οποία δεν παρέστη ο Δήμαρχος – δεν έλειψαν και τα… «γαλλικά» ενώ παραλίγο ο χώρος του δημοτικού συμβουλίου να μετατραπεί σε ρίνγκ.

πηγή: protothema.gr