Αυτός ο Ψυχάκιας ξόδεψε πάνω από 50.000€ σε Πλαστικές για να μοιάσει με Εξωγήινο. Το αποτέλεσμα; Ο,τι πιο Ακραίο, έχουμε δει!
Www.true.gr

Αυτός ο Ψυχάκιας ξόδεψε πάνω από 50.000€ σε Πλαστικές για να μοιάσει με Εξωγήινο. Το αποτέλεσμα; Ο,τι πιο Ακραίο, έχουμε δει!

O 22χρονος μακιγιέρ Vinny Ohh από την Καλιφόρνια έχει ένα πολύ ασυνήθιστο στόχο στη ζωή του: θέλει να γίνει ερμαφρόδιτος εξωγήινος! Και για να πετύχει αυτό το στόχο έχει ήδη υποβληθεί σε 110 επεμβάσεις.

Όταν ο Vinny ήταν 17 ετών, αποφάσισε ότι δεν ήθελε να είναι άντρας ή γυναίκα… Αρχικά έκανε ενέσεις κολλαγόνου για να μεγαλώσει τα χείλη του. Στη συνέχεια έκανε δύο πλαστικές εγχειρήσεις στη μύτη, τα ζυγωματικά και ανύψωση φρυδιών. Για να πετύχει το «εξωγήινο εφέ», ο Vinny φοράει μεγάλους μαύρους φακούς επαφής.

Οι εγχειρήσεις έγιναν πιο συχνές και ακριβές όσο ο Vinny άρχισε να ενστερνίζεται την εξωκόσμια αντίληψη για τον εαυτό του. Και τώρα νιώθει έτοιμος να κάνει το απόλυτο τελικό βήμα: να αφαιρέσει τα γεννητικά του όργανα! Για να γίνει απολύτως ανδρόγυνος, ο Vinny θέλει να αφαιρέσει τις θηλές του, τον αφαλό του και το πέος του, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει βρει κάποιον χειρουργό που να είναι πρόθυμος να προχωρήσει σε αυτές τις εγχειρήσεις.

Ο Vinny ισχυρίζεται ότι θέλει απλά να νιώσει άνετα με το σώμα του: «Θέλω να γίνω ένα ασεξουαλικό εξωγήινο ον, θέλω η εξωτερική μου εμφάνιση να αντανακλά πως νιώθω μέσα μου. Θέλω να γίνω εξωγήινος, ένα υβρίδιο, ούτε άντρας ούτε γυναίκα.»


«Μοιάζω σαν Αρειανός, έχω μεγάλο κεφάλι, καθόλου φρύδια και όταν με ρωτάνε πως θα χαρακτήριζα τον εαυτό μου, τους λέω ότι είμαι εξωγήινος και ότι έχω εμμονή με τον εαυτό μου.»

Για τον Vinny, το μόνο πράγμα που έχει μείνει είναι η αφαίρεση του μορίου του. Θέλει η μεταμόρφωσή του σε εξωγήινο να είναι κάτι σαν δήλωση: «Το κάνω για να εμπνεύσω τον κόσμο με ένα συγκεκριμένο τρόπο, θέλω ο κόσμος να σταματήσει να βάζει ταμπέλες στους άλλους.»

Ο πρώην ακτιβιστής της LGBT κοινότητας πιστεύει ότι δεν χρειάζεται τα γεννητικά του όργανα. «Με τα χρόνια έχω συνειδητοποιήσει ότι δεν είναι γκέι, τρανσέξουλ ή κάτι άλλο, θέλω απλά να είμαι ο εαυτός μου.»
Τα βλέμματα του κόσμου είναι στραμμένα στον Vinny όποτε βγαίνει έξω: «Το μακιγιάζ και τα ρούχα μου επικεντρώνονται να δείχνουν ασεξουαλικά, παίζω πολύ με το χρώμα, δεν υπάρχει απόχρωση που δε θα πειραματιζόμουν.»

Οι αντιδράσεις του κόσμου ποικίλλουν: «Κάποιοι με αγαπάνε και μου κάνουν κοπλιμέντα. Μοιάζω εξωπραγματικός και ο κόσμος το αγαπάει αυτό. Κάποιοι λένε ότι θέλουν τα παιδιά τους να μου μοιάσουν και ότι αποτελώ έμπνευσή για όσους νιώθουν ότι δεν ανήκουν κάπου. Έχω συνηθίσει να μη ταιριάζω κάπου,» εξομολογείται ο ίδιος.

Ο Vinny ελπίζει ότι με την μεταμόρφωσή του θα βοηθήσει άλλους να αποδεχτούν το γεγονός ότι κάποιοι άνθρωποι δεν ταιριάζουν σε κάποια κατηγορία. «Θέλω να αφυπνίσω το κόσμο και να τους δείξω ότι το φύλο στην κοινωνία δεν έχει σημασία και πρέπει να είμαστε καλύτεροι άνθρωποι και να φερόμαστε με σεβασμό ο ένας στον άλλον.»

ΠΗΓΗ

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr