Ξόδεψε 40.000€ σε Πλαστικές για να γίνει σαν Κούκλα. Μόλις δείτε ΠΩΣ είναι το πρόσωπό της από Κοντά, θα Σοκαριστείτε
Www.true.gr

Ξόδεψε 40.000€ σε Πλαστικές για να γίνει σαν Κούκλα. Μόλις δείτε ΠΩΣ είναι το πρόσωπό της από Κοντά, θα Σοκαριστείτε

Η πλαστική χειρουργική είναι μια πολύ επικίνδυνη εγχείρηση. Όταν αποφασίσετε να την κάνετε για αισθητικούς λόγους, υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορεί να πάνε στραβά.

Ωστόσο, εξακολουθούν να υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που παρά την πλήρη επίγνωση των κινδύνων, θα επιλέξουν να υποβληθούν σε πλαστική χειρουργική για να «τελειοποιήσουν» τη φυσική τους εμφάνιση.

Μερικοί άνθρωποι κάνουν πλαστικές χειρουργικές, με μοναδικό σκοπό να μοιάσουν σε ένα διάσημο πρόσωπο και δεν τους ενδιαφέρουν καθόλου τα έξοδα.

Η Anella An, είναι μια 25χρονη αρχιτέκτονας και μοντέλο που ισχυρίζεται ότι είναι η πρώτη «ζωντανή κούκλα Barbie» της Πολωνίας και έχει ξοδέψει 40.000 δολάρια σε πλαστικές χειρουργικές για να επιτύχει την εμφάνισή της.

Η αυτοαποκαλούμενη «Πρώτη Πολωνή Barbie», ισχυρίζεται ότι η απόφασή της να υποβληθεί στις εγχειρήσεις που τελικά θα άλλαζαν την εμφάνισή της ανεπανόρθωτα, ήταν εντελώς «αυθόρμητη».

Σύμφωνα με την Anella, εργάζεται ως αρχιτέκτονας και βλέπει τη σελίδα της στο Instagram ως χόμπι.Δυστυχώς γι’ αυτήν, πολλοί άνθρωποι που την βλέπουν στο διαδίκτυο, την αποκαλούν ακόμη και «τέρας».

Η Anella, που είναι από το Πόζναν της δυτικής Πολωνίας, δήλωσε ότι ο κύριος στόχος της στη ζωή είναι να «μεγιστοποιήσει την ομοιότητά της» με τη δημοφιλή πλαστική κούκλα.

Είναι ενδιαφέρον ότι η Anella, δεν ήταν πάντα τόσο ενθουσιασμένη με τη Barbie. Αργότερα όμως, άρχισε να φιλοδοξεί να αναδημιουργήσει το σώμα της με αυτόν τον τρόπο.

Έκανε αρχικά την πρώτη της εγχείρηση στη μύτη και έπειτα, αυτό της έγινε εμμονή που απλά «δεν μπορούσε να σταματήσει». Στη συνέχεια αποφάσισε να κάνει χειρουργική επέμβαση στα χείλη και τα στήθη της.

Σε συνέντευξή της σε τηλεοπτική εκπομπή στην πατρίδα της, επέμεινε ότι «αυτό συνέβη πολύ αυθόρμητα. Δεν ήταν καθόλου προγραμματισμένο».«Όλοι έχουν ένα κόμπλεξ, ακόμη και κάτι μικρό όπως είναι τα μαλλιά ή κάτι που θέλουν να αλλάξουν και εγώ είπα ότι ήθελα να βελτιώσω ένα πράγμα, για παράδειγμα, τη μύτη μου. Και το έκανα. Τότε σκέφτηκα το στήθος και σκέφτηκα γιατί όχι, και αυτό ήταν το ξεκίνημα».

Όπως φαίνεται, η Anella έχει σαρώσει το Instagram, αφού συγκέντρωσε σχεδόν 40.000 οπαδούς μέσα σε λίγους μήνες.

«Μου αρέσουν τα περίεργα, και τα μοναδικά πράγματα, ίσως επειδή είμαι περίεργη», παραδέχτηκε. «Οι άνθρωποι που μπορούν να δημιουργήσουν κάτι όμορφο είναι όμορφοι και από μέσα».

Φυσικά, πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι η αγάπη της για την πλαστική χειρουργική έχει ξεπεράσει τα όρια. Ωστόσο, επιμένει ότι την καθιστά ευτυχισμένη και ελπίζει να επιτύχει μια μέρα το όνειρό της, να γίνει ένα λαγουδάκι του Playboy.

Credit: viralthread.com

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr