Τριήμερο στην Κωνσταντινούπολη έκανε ο Αλέξης Τσίπρας.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε στην Κωνσταντινούπολη με την οικογένειά του, για λίγες στιγμές χαλάρωσης, με αφορμή το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας.

Την αποκάλυψη έκανε στο facebook η σελίδα “Xenagos Konstantinopouli”, οι άνθρωποι που προφανώς είχαν αναλάβει να ξεναγήσουν τον Αλέξη Τσίπρα στην πανέμορφη πόλη.

Ο Αλέξης Τσίπρας με τραγιάσκα: Χαλαρός και ευδιάθετος για τριήμερο στην Κωνσταντινούπολη [εικόνες]Μάλιστα, στη συγκεκριμένη σελίδα αναρτήθηκαν και αρκετές φωτογραφίες από την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στην Κωνσταντινούπολη, όπου τον βλέπουμε να ποζάρει χαλαρός, ευδιάθετος και χαμογελαστός.
ΤΣΙΠΡΑΣ“07/03/2022 Ξενάγηση χωρίς πρωτόκολλα αλλά οικογενειακά αυτό το τριήμερο είχα την ευκαιρία να ξεναγήσω και να γνωρίσω από κοντά τον πρόεδρο του κόμματος Σύριζα και πρώην πρωθυπουργό της Ελλάδας κύριο Αλέξη Τσίπρα Ευχαριστώ πολύ και καλή αντάμωση @alexistsipras #xenagoskonstantinoupoli #xenagos_konstantinoupoli_travel #alexistsipras #tsipras #syriza #κωνσταντινουπολη #κωνσταντινούπολη #αλέξηςτσίπρας #τσιπρας #τσίπρας #αγιασοφια #βόσπορος #βοσπορος #νιχώρι”, αναφέρει η ανάρτηση της σελίδας Xenagos konstantinoupoli.