Ξέσπασμα Χαραλαμπίδη για Φιλιππίδη: Είναι ένας βλάκας - Η ηλιθιότητα τον έκανε να αισθάνεται άτρωτος
Www.true.gr

Ξέσπασμα Χαραλαμπίδη για Φιλιππίδη: Είναι ένας βλάκας – Η ηλιθιότητα τον έκανε να αισθάνεται άτρωτος

Ξέσπασε ο Ρένος Χαραλαμπίδης σε συνέντευξή του, όταν του ζητήθηκε η άποψή του για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη αλλά και άλλων ανθρώπων του χώρου που βαραίνονται με αντίστοιχες κατηγορίες σεξουαλικής κακοποίησης και παρενόχλησης.

Συγκεκριμένα ο γνωστός ηθοποιός μιλώντας στην εκπομπή «Καλοκαίρι not» στο Open, δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «ήρθε μια εποχή κάθαρσης που κάποιοι δεν την είχαν υπολογίσει. Η αλαζονεία είναι ο σίγουρος δρόμος για τον όλεθρο. Όλα αυτά θα μπορούσαν έχουν αποφευχθεί αν κάποιοι άνθρωποι δεν ένιωθαν τόσο σίγουροι. Αν κάποιοι άνθρωποι δεν ένιωθαν ότι ήταν πέρα από οποιαδήποτε τιμωρία».

«Αυτό το συναίσθημα το πήραν μόνοι τους. Αυτοανακηρύχτηκαν μεγάλοι καλλιτέχνες. Τι μεγάλος καλλιτέχνης; Το μεγάλο καλλιτέχνη τον κρίνει ο χρόνος. Όταν είμαστε γέροι θα ξέρουμε ποιοι από εμάς υπήρξαμε σπουδαίοι καλλιτέχνες», πρόσθεσε.

«Πρόκειται περί ηλιθίων»
«Μόνοι τους καβάλησαν το καλάμι. Η ηλιθιότητα τους έκανε να αισθάνονται άτρωτοι. Πρόκειται περί ηλιθίων. Δεν συνεργάστηκα ποτέ με κανέναν από αυτούς. Από ένστικτο ένιωθα ότι στον κύκλο που δημιουργούν κάτι δεν πάει καλά. Δεν ήξερα την εγκληματική δραστηριότητά τους γιατί δεν ήμουν ποτέ δίπλα τους. Μα είναι ηλίθιοι οι άνθρωποι», δήλωσε εν συνεχεία για το ζήτημα.


Παράλληλα, σημείωσε πως «το ότι τον θαυμάζεις επειδή κάποτε σε διασκέδασε… είναι ένας βλάκας. Δεν είναι και τίποτα πνευματικοί άνθρωποι, από όλους όσοι κατηγορήθηκαν, στην πραγματικότητα είναι ηλίθιοι. Πάρε τους έναν έναν, βλάκας, βλάκας, βλάκας. Και το ταλέντο δεν ξέρουμε αν είναι τόσο μεγάλο. Υπάρχει ταλεντόμετρο; Έτσι έλεγαν μόνοι τους. Να πάρουν ένα ταλεντόμετρο, να το βάλουν και να μας πουν πόσο ταλέντο έχουν».

Απαντώντας στην Ελένη Τσολάκη που υπογράμμισε ότι «εγώ θυμάμαι δηλώσεις συγκεκριμένων ανθρώπων, θυμάμαι του Πέτρου Φιλιππίδη, ο οποίος έλεγε για τον εαυτό του ότι «είμαι ο πιο πετυχημένος ηθοποιός της γενιάς μου”», ο Ρένος Χαραλαμπίδης επισήμανε ότι «κι εγώ είμαι ο πιο πετυχημένος μπασκετμπολίστας της Ευρώπης. Μόνο που το λες, γίνεσαι βλάκας, δηλαδή καλώς τον ηλίθιο».


«Άμα είσαι τόσο βλάκας και η συγκυρία σου έχει δώσει κι ένα δωράκι της δύναμης, σε περιμένουμε φίλε να πέσεις», κατέληξε όλο νόημα.

πηγη: thetoc.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr