Ξέσπασε σε κλάματα ο Χαρδαβέλλας για την Φώφη Γεννηματά - "Αυτήν την κοπέλα τη μεγάλωσα σχεδόν"
Www.true.gr

Ξέσπασε σε κλάματα ο Χαρδαβέλλας για την Φώφη Γεννηματά – «Αυτήν την κοπέλα τη μεγάλωσα σχεδόν»

Δεν κατάφερε να ολοκληρώσει τον αποχαιρετισμό του και ξέσπασε σε λυγμούς
Το πανελλήνιο θρηνεί τον άδικο και αναπάντεχο χαμό της Φώφης Γεννηματά που βρέθηκε ξανά αντιμέτωπη με τον καρκίνο και έχασε την άνιση μάχη μετά από υποτροπιασμό της ασθένειας.

Ο πόνος ωστόσο είναι πιο δυνατός για τον πολυγαπημένο της σύζυγο Ανδρέα Τσούνη αλλά και για τα παιδιά της, που τόσο πολύ η ίδια ανησυχούσε μήπως η ασθένεια αυτή που «χτύπησε» την οικογένειά της, τους στερήσει τελικά και την μητέρα τους.

Ανάμεσα στους φίλους της Φώφης Γεννηματά που βυθίστηκαν στο πένθος με τον χαμό της, είναι και ο Κώστας Χαρδαβέλλας ο οποίος έζησε από κοντά την οικογένεια καθώς με τον πατέρα της Γιώργο Γεννηματά, ήταν φίλοι και κουμπάροι.


Ο γνωστός δημοσιογράφος που έδωσε κι εκείνος τη δική του μάχη με τον καρκίνο πριν από μερικά χρόνια, προσπάθησε να αποχαιρετήσει την Φώφη Γεννηματά μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». Ωστόσο ο ίδιος δεν κατάφερε να συγκρατήσει την θλίψη του και ξέσπασε σε κλάματα: «Νιώθω έναν σπαραγμό μέσα μου γιατί αυτήν την κοπέλα τη μεγάλωσα σχεδόν λόγω του ότι ο πατέρας της ήταν αυτός που με πάντρεψε και τη γνώρισα από πιτσιρίκα», τόνισε ο Κώστας Χαρδαβέλλας με ευθείς ξέσπασε σε λυγμούς.

Η σύζυγός του Μαρία Παναγοπούλου η οποία βρισκόταν καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής σχολίασε: «Δε θα μπορέσει να συνεχίσει. Είναι φορτισμένος γιατί αγαπάει αυτή την οικογένεια και έχει δώσει και ο ίδιος τη μάχη του».

πηγη: newsbreak.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr