Ξέσπασε γνωστός ηθοποιός για τη Ζέτα Μακρυπούλια! «Δεν θέλω να σταθούμε σε μικρότητες»
Www.true.gr

Ξέσπασε γνωστός ηθοποιός για τη Ζέτα Μακρυπούλια! «Δεν θέλω να σταθούμε σε μικρότητες»

«Ποιος είμαι εγώ ή ποιος εσύ που θα αποφασίσεις ποιος είναι ηθοποιός και ποιος δεν είναι».
Στην εφημερίδα Real και τον Βασίλη Μπουζιώτη έδωσε συνέντευξη ο Νίκος Κουρής, ο οποίος υπερασπίστηκε τη Ζέτα Μακρυπούλια και ξέσπασε κατά αυτών που τη “χτύπησαν” ως μη ηθοποιό που τόλμησε να περάσει στο θέατρο.

Το καλοκαίρι γίνεσαι Δον Ζουάν!

Όπως πρώτος έγραψες! Ναι, πρόκειται να συνεργαστώ ξανά με τον εξαιρετικό Θέμη Μουμουλίδη, αυτή τη φορά στο υπέροχο έργο του Μολιέρου, έχοντας πλάι μου τον Μάκη Παπαδημητρίου, τη Ζέτα Μακρυπούλια, την Ηρώ Μπέζου και μια γερή ομάδα άξιων συναδέλφων μας. Τον Θέμη τον εκτιμώ, τον θαυμάζω και δεν χορταίνω να δουλεύω μαζί του μετά την πρώτη μας συνεργασία στην Ηλέκτρα.


Πες μου για τον ήρωα που θα υποδυθείς.

Ο Δον Ζουάν δεν είναι… δολοφόνος ψυχών, δεν είναι Καζανόβας. Είναι ένας ελεύθερος άνθρωπος που ακολουθεί τις επιθυμίες του κόντρα στην κοινωνία και στα όρια που βάζει, θέλοντας να τον «ευνουχίσει».


Με Ελβίρα τη Ζέτα Μακρυπούλια, που πολλοί τη «χτύπησαν» ως μη ηθοποιό που τόλμησε να περάσει στο θέατρο.

Δεν θέλω να σταθούμε σε μικρότητες. Μένω μακριά από μικρότητες και τοξικότητες, από θέση και άποψη. Ποιος είμαι εγώ ή ποιος εσύ που θα αποφασίσεις ποιος είναι ηθοποιός και ποιος δεν είναι. Κυρίως, δε, όταν είσαι ηθοποιός. Όσον αφορά τη Ζέτα, ας πάνε να τη δουν, ειδικά φέτος στον Γιούγκερμαν. Η δουλειά της απαντάει από μόνη της. Και όσα πέτυχε έως σήμερα μέσα από σκληρή δουλειά. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παίξω με τη Ζέτα. Είναι καλή στη δουλειά της, είναι εξαιρετικά συνεργάσιμη και –όπως ανακάλυψα- είναι και πολύ καλό παιδί, κάτι που μετρά πολύ για μένα.


πηγη: zappit.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr