Ξέσπασε η Φαίη Σκορδά για το επεισόδιο με τον Χρήστο Φερεντίνο "Παιδιά τι λέτε τώρα...;" (Βίντεο)
Www.true.gr

Ξέσπασε η Φαίη Σκορδά για το επεισόδιο με τον Χρήστο Φερεντίνο «Παιδιά τι λέτε τώρα…;» (Βίντεο)

«Αν αισθάνεσαι ξένος και δεν θες να είσαι ένα με τον κόσμο, δεν μπορείς να το υποστηρίξεις».
Εκτός εαυτού βγήκε ο Χρήστος Φερεντίνος κατά τη διάρκεια παρουσίασης του φετινού Καλαματιανού Καρναβαλιού, όταν κάποιοι από τους καρναβαλιστές του πέταξαν αφρό και αλεύρι. Το θέμα συζητήθηκε στο Πρωινό και το πάνελ πήρε φωτιά. Η Φαίη Σκορδά βγήκε από τα ρούχα της με αυτά που άκουγε και ανέφερε τα εξής:

«Παιδιά, στα καρναβάλια ήταν. Εγώ πιστεύω ότι ο Φερεντίνος είναι πολύ cool άνθρωπος. Εκεί πας για να περάσεις κι εσύ καλά, να κάνεις ότι κάνουν και οι υπόλοιποι. Αν αισθάνεσαι ξένος και δεν θες να είσαι ένα με τον κόσμο, δεν μπορείς να το υποστηρίξεις.

Δεν το έκαναν επί προσωπικού, το έκαναν επειδή το κάνουν όλοι. Κι επειδή είναι ο παρουσιαστής του καρναβαλιού πρέπει να έχει διαφορετική αντιμετώπιση;Παιδιά τι λέτε τώρα; Είναι καρναβάλι! Δεν το κάνουν επειδή θέλουν να τον αποδοκιμάσουν ή να τον υποτιμήσουν, το κάνουν γιατί το κάνουν και στον διπλανό τους. Δηλαδή, γιατί ένας παρουσιαστής -όχι ο Φερεντίνος- είναι πιο σημαντικός απ’ ότι ο γείτονας; Όταν πας σε ένα τέτοιο περιβάλλον πρέπει να το χαρείς κι εσύ».

ΠΗΓΗ: newsit.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr