ΞΕΣΠΑ το οικογενειακό περιβάλλον του Ντάνου! ««Θέλουν να τον….»

Μετά τις διαφωνίες στο Survivor και την επανάληψη του αγωνίσματος, με εμπλεκόμενο τον Γιώργο Αγγελόπουλο, η θεία του, σύζυγος του αδελφού της μητέρας του ξεσπά στο Secret, περιγράφοντας τον ακέραιο χαρακτήρα του ανιψιού της.

Η θεία του αποδίδει ευθύνες και στην παραγωγή: «Θέλουν να κάνουν ντόρο»
«Εδώ όλοι στο νησί έχουν στεναχωρηθεί πολύ από αυτή την εξέλιξη και με τα όσα ακούστηκαν από τους Μαχητές, γιατί όλοι ξέρουν τον Γιώργο από μικρό παιδί» περιγράφει η κα Σουλτάνη και επισημαίνει: «Ο Γιώργος παίζει πάντα τίμια, και στο Survivor και στην κανονική ζωή. Αυτό το ξέρουν όλοι».

Συνεχίζοντας αναφέρει πως έχει ευθύνες και η παραγωγή. «Θέλουν να κάνουν ντόρο κι επειδή βλέπουν πως ο Γιώργος νευριάζει όταν τον αδικούν, ποντάρουν σε αυτό».
Τέλος, η κα Σουλτάνη δηλώνει περήφανη για τον ανιψιό της και σημειώνει: «Μέχρι σήμερα κανείς δεν έχει κάνει τόσο καλό γι’ αυτόν τον τόπο. Κανείς δεν έχει διαφημίσει τόσο τη Σκιάθο. Ο Γιώργος κάνει πάντα το καλό, βάζει πάνω από όλα τον συνάνθρωπο και τρέχει χωρίς να λογαριάζει τον κίνδυνο. Ακόμη και τότε που έσωσε δύο ανθρώπους από πνιγμό στη θάλασσα».

via