Ξεσπά η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: «Φτάνει πια! Σιχάθηκα..»

Με ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου ξέσπασε για όλη αυτή την τραγική κατάσταση που επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στη χώρα μας.

«Φτάνει πια σε αυτή την χώρα ο ένας να κατηγορεί τον άλλον! Φτάνει να μην αναλαμβάνει κανείς ευθύνη ! Φτάνει να μην μπορεί αυτή η χώρα να οργανωθεί επιτέλους!!! Σιχάθηκα πια να ζω σε μια χώρα που αυτοί που κυβερνάνε δεν αγαπάνε αυτόν τον τόπο!!! έναν τόπο που μόνο ευγνωμοσύνη θα έπρεπε να νιώθουμε όλοι που ζούμε εδώ! ευγνωμοσύνη για την ιστορία μας για την ψυχή της Ελλάδας!

Ευγνωμοσύνη για αυτά που μας προσφέρει αυτός ο τόπος… την ιστορία , τον πολιτισμό, την θρησκεία μας, τα ήθη κ έθιμα μας, τον ήλιο, την φύση!!! Χρειάζεται να ξυπνήσουμε πια!! Αγαπάμε αυτήν χώρα??? Εγώ προσωπικά την λατρεύω λατρεύω τα πάντα εδώ…. αλλά δυστυχώς το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι… χρειάζεται αλλαγή αν θέλουμε να ξαναφτιάξουμε την Ελλάδα που μας αξίζει!


Μια Ελλάδα με Έλληνες ενωμένους κ αγαπημένους με παιδεία κ με αγάπη για τον συνάνθρωπο…. κ ποτέ να μην ξεχνάμε ότι όλοι χρειαζόμαστε όλους!!!!!! Πράξεις μόνο με ταπεινότητα!!! Συλλυπητήρια σε όλους αυτούς που χάσανε αγαπημένους…. κ πολλά πολλά συγχαρητήρια σε ανθρώπους που βοήθησαν κ βοηθάνε χωρίς πολλά λόγια αλλά με πράξεις!!!!!», έγραψε η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου.

Η ανάρτηση που έκανε η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου…

ΠΗΓΗ: zappit.gr