Ξεσπά η κόρη της καθαρίστριας με το πλαστό απολυτήριο: «Είναι αγωνίστρια της ζωής- Το έκανε για να φέρει φαΐ στην οικογένειά της»

Μετά τον γιο της 53χρονης καθαρίστριας που βρίσκεται στη φυλακή μετά την αποκάλυψη ότι διορίστηκε στο Δημόσιο με πλαστό απολυτήριο Δημοτικού, και η κόρη της, μίλησε για την «ηρωίδα», όπως τη χαρακτηρίζει μητέρα της και τους λόγους που την οδήγησαν σε αυτήν την πράξη.

«Μεγάλωσε σε ορφανοτροφείο, που για παιδάκι είναι και αυτό σαν φυλακή. Στην ουσία ήταν σε μια φυλακή και στα 53 της χρόνια οδηγείται σε μία άλλη φυλακή, επειδή ήθελε να αναθρέψει τα παιδιά της με αξιοπρέπεια για να μην καταλήξουν και αυτά σε φυλακή», είπε η κόρη της 53 και συμπλήρωσε:

«Ήθελε να σπουδάσουμε και να είμαστε αξιοπρεπείς και το κατάφερε. Είμαστε περήφανοι γι’ αυτήν. Ο πατέρας μας έχει προβλήματα υγείας, το βάρος όλο για να μεγαλώσει την οικογένεια είχε πέσει σε αυτήν. Είναι ηρωίδα», είπε επίσης, εξηγώντας πως η μητέρα τους ποτέ δεν τους είχε πει για την πλαστογραφία.

Όπως λέει η κόρη της καθαρίστριας, κάθε μάνα μπορεί να καταλάβει τη θυσία της, την οποία έκανε για τα παιδιά της: «Έκανε αυτό που έκανε για να φέρει φαγητό στην οικογένειά της. Μπορεί να έκανε λάθος, το είπε και στον δικαστή. Αλλά το έκανε για τα παιδιά της. Και εγώ μάνα είμαι, την καταλαβαίνω. Όλοι καταλαβαίνουν τι θυσία μπορεί να κάνει μία μάνα για την οικογένειά της».

Κλείνοντας είπε «ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλον τον κόσμο που έχει δείξει συμπαράσταση και αγάπη στη μητέρα μου».

ΠΗΓΗ: thecaller.gr