Ξεσπά και Καταγγέλει ο Πατέρας του Εξαφανισμένου Κολλιαδέλη «Γι΄ αυτό Πήρε Αναβολή ο Γιος μου..»!

Δύσκολες στιγμές περνάει η οικογένεια του 23χρονου φαντάρου Τάκη Κολλιαδέλη, ο οποίος αγνοείται από το πλοίο «Νήσος Ρόδος» στο οποίο επέβαινε.Για το νεαρό παιδί εκδόθηκε ήδη Silver Alert.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός υπηρετεί στη Χίο και επέστρεφε στον Πειραιά. Μαρτυρίες συνεπιβατών του αναφέρουν ότι ο 23χρονος εθεάθη στην πλώρη του πλοίου τα ξημερώματα της Πέμπτης 28 Ιουνίου, περίπου στις 02:15 και έκτοτε τα ίχνη του χάθηκαν.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο νεαρός είχε εκφράσει φόβους πως κάποιοι θα του έκαναν κακό. Ο 23χρονος φέρεται να είπε στη μνηστή του πως «του την είχαν στημένη»….

«Ο γιος μου δεχόταν πιέσεις στον στρατό»

Όπως καταγγέλλει ο Κωνσταντίνος Κολλιαδέλης, το παιδί του δεχόταν πιέσεις και για το λόγο αυτό πήρε αναβολή από το στρατό και επέστρεφε στο σπίτι του στην Αθήνα. Ο πατέρας του αγνοούμενου οπλίτη λέει στο protothema.gr πως είναι πεπεισμένος ότι κάτι συνέβη στο γιο του εν πλω.

«Ένα παιδί διαμάντι έχω χάσει, αυτή τη στιγμή και είμαι πολύ εξοργισμένος. Το παιδί μου πήρε αναβολή γιατί δεχόταν πιέσεις μέσα στο στρατό. Μου έλεγε «μπαμπά, θα έρθω από κοντά να στα πω γιατί δεν μπορώ να μιλήσω από το τηλέφωνο» και το παιδί μου δεν ήρθε ποτέ…» εξομολογείται.

«Πιστεύω ότι κάτι συμβαίνει με το στρατόπεδο της Χίου. Είμαι πεπεισμένος ότι κάτι φοβόταν το παιδί γιατί δεν είχε κανένα λόγο να εξαφανιστεί. Ο Τάκης έφυγε από τη Χίο στις 22.15 το βράδυ και θα ερχόταν Πειραιά. Ήταν ένα μήνα μέσα στο στρατόπεδο και το παιδί πήρε αναβολή. Ο φίλος του με τον οποίο δούλευαν μαζί, δεν τον γνώριζε πολύ καιρό γιατί είχαν γνωριστεί μέσα στο στρατό. Αυτός πήγε για ύπνο και το πρωί τον ξύπνησε ο υπάλληλος του καραβιού και τότε διαπίστωσε ότι ο Τάκης είχε εξαφανιστεί. Τελευταία φορά συνομίλησε με την αρραβωνιστικιά του και της είπε: Κάποιοι μου την έχουν στημένη. Ή θα μου την κάνουν στη Χίο ή στον Πειραιά» δήλωσε ο κ. Κολλιαδέλης.

«Είχε δυο κινητά μαζί του, την ταυτότητά του και το πορτοφόλι του, τα οποία δεν βρέθηκαν πουθενά. Μόνο ο σάκος με τα ρούχα του βρέθηκαν. Το παιδί μου δεν αποβιβάστηκε ποτέ από το καράβι, κάτι συνέβη εν πλω»….

ΠΗΓΗ: mixanitouxronou.gr