Ξεσπά η Βάσω Λασκαράκη με Επική Δήλωση στο Instagram: «Θα πέσουν μπουνιές»

Τα μηνύματα στα social media της Αθηνάς ξεκίνησαν να “πέφτουν” βροχή, ενώ οι στενοί της φίλοι βρέθηκαν στο μαιευτήριο. Η Βάσω Λασκαράκη, η οποία όπως όλα δείχνουν θα είναι και η νονά του μπέμπη, δεν κατάφερε να επισκεφθεί ακόμη την κολλητή της φίλη.

Η απουσία της προκάλεσε ερωτήματα, παρόλα αυτά, η ηθοποιός αποκάλυψε τον λόγο που δεν έχει βρεθεί κοντά στην Αθηνά Οικονομάκου. Η στενή φίλη των ηθοποιών, Νικόλ Παναγιώτου “απείλησε” μέσω Insta Story την Βάσω πως θα… κλέψει την κουμπαριά με την Αθηνά: “Είναι για την Βάσω. Ξέρει αυτή. Έχασες που δεν ήρθες… Καθόλου δεν θα περάσεις ωραία κουκλάκι μου… Δεν θα σου αρέσουν καθόλου τα αποτελέσματα. Δύο. Ο αριθμός είναι δύο!”.


Η Βάσω της απάντησε με ένα βίντεο και αποκάλυψε πως ο λόγος που δεν έχει πάει ακόμη στο μαιευτήριο, είναι μια ίωση που την ταλαιπωρεί: «Κουκλάκια μου δεν έχω έρθει επειδή είμαι άρρωστη. Μην σας περιλάβω και τις δύο. Γιατί εγώ έχω και ένα παιδάκι και τώρα θα διαβάσουμε την Ραπουνζέλ. Κακομοίρες μου…», ενώ στο story έγραψε «Θα πέσουν μπουνιές».

Πηγή: freegossip.gr