Ξεσπά η Δανάη Μπάρκα: «Aς σκάσουμε πια κι ας μη σχολιάζουμε ανθρώπους για τo πόσα κιλά είναι»
Www.true.gr

Ξεσπά η Δανάη Μπάρκα: «Aς σκάσουμε πια κι ας μη σχολιάζουμε ανθρώπους για τo πόσα κιλά είναι»

Μία πολύ θλιβερή είδηση έγινε γνωστή τα τελευταία εικοσιτετράωρα σχετικά με τον θάνατο μίας 14χρονης κοπέλας, η οποία έχασε τη ζωή της, λόγω ιατρικού λάθους.

Το κορίτσι έκανε επέμβαση γαστρικού δακτυλίου προκειμένου να χάσει κάποια περιττά κιλά που την ταλαιπωρούσαν διότι δεχόταν bullying στο σχολείο.

Ωστόσο το άτυχο κορίτσι νόσησε από περιτονίτιδα λόγω του δακτυλίου, η οποία προκάλεσε πολυοργανική ανεπάρκεια και τελικά η 14χρονη κατέληξε.


Η Δανάη Μπάρκα αποφάσισε να στείλει το δικό της δημόσιο μήνυμα για το τραγικό αυτό συμβάν, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα προς όλους.

“Ας σκάσουμε πια κι ας μη σχολιάζουμε ανθρώπους για το πώς είναι, για το πόσα κιλά είναι, για το τι θέλουν με τον εαυτό τους.

Άνθρωποι αυτοκτονούν, παιδιά χάνουν η ζωή τους από χειρουργεία, αγόρια και κορίτσια ζούνε μέσα στην ανασφάλεια για το τι θα πει ο κάθε γελοίος διπλανός για εκείνους. Σιωπή και ο καθένας να κοιτάει τη ζωή του. ΕΛΕΟΣ. Ντροπή μας αν έστω και ένας άνθρωπος ντρέπεται για τον εαυτό του εξαιτίας μας”, έγραψε στην ανάρτησή της η Δανάη Μπάρκα.

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr