Ξεκίνησε να Φτιάχνει σχέδια στο Χιόνι με το Τρακτέρ του, άλλα όταν η Κάμερα ανέβηκε πιο Ψηλά; Μείναμε με Ανοιχτό το Στόμα!
Www.true.gr

Ξεκίνησε να Φτιάχνει σχέδια στο Χιόνι με το Τρακτέρ του, άλλα όταν η Κάμερα ανέβηκε πιο Ψηλά; Μείναμε με Ανοιχτό το Στόμα!

Είναι καθήκον μας να σκορπάμε τη χαρά και το πνεύμα των Χριστουγέννων αυτή την περίοδο. Άλλοι δημιουργούμε τις δικές μας κάρτες Χριστουγέννων και τις στέλνουμε στα αγαπημένα σας πρόσωπα και άλλοι φτιάχνουμε και μοιράζουμε Χριστουγεννιάτικα γλυκά.

Αλλά μία αγροτική ομάδα, αποφάσισε να κάνει κάτι διαφορετικό για να σκορπίσει τη χαρά στους ανθρώπους.

Εφόσον το χωράφι τους είχε πιάσει 25 3κατοστά χιόνι, ένας από τους αγρότες μπήκε στο τρακτέρ και ξεκίνησε τη δική του ειδική, Χριστουγεννιάτικη αποστολή.

Ο αγρότης Dan, άρχισε να γράφει με το τρακτέρ του ένα μήνυμα στο χιόνι. Αλλά είχε μόνο μια ευκαιρία. Δεν μπορούσε να επιστρέψει για να διορθώσει στο χιόνι αυτό που είχε σχεδιάσει.Μια κάμερα από ψηλά, κατέγραφε το έργο του αγρότη. Το βίντεο έγινε viral και παρόλο που γυρίστηκε πριν από δύο χρόνια, έχει ξαναβρεθεί στο διαδίκτυο και έχει και πάλι επιτυχία.

Μερικά από τα σχόλια που άφησαν οι άνθρωποι που είδαν το βίντεο: «Πολύ ωραίο! Σας ευχαριστούμε και τα Καλά Χριστούγεννα!»«WOW, ήταν πολύ cool και ωραίο!»

Credit: awmamerica.com

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr