Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της νέας ταινίας του Κώστα Γαβρά -Ποιοι θα παίξουν Τσίπρα και Βαρουφάκη
Www.true.gr

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της νέας ταινίας του Κώστα Γαβρά -Ποιοι θα παίξουν Τσίπρα και Βαρουφάκη

Ξεκίνησαν στην Αθήνα τα γυρίσματα της νέας ταινίας του Κώστα Γαβρά, με τίτλο «Ενήλικοι στο Δωμάτιο», βασισμένη στο ομότιτλο βιβλίο του Γιάνη Βαρουφάκη.

Αξίζει να σημειωθεί, πως τα διάρκειας δώδεκα εβδομάδων γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν επίσης στο Παρίσι, τη Ρίγα, τις Βρυξέλλες, τη Φρανκφούρτη αλλά και το Λονδίνο.

«Η ιστορία μιας χώρας και του λαού της, παγιδευμένων σε ένα δίκτυο εξουσίας: ο φαύλος κύκλος των συναντήσεων του Eurogroup που επέβαλε τη δικτατορία της λιτότητας στην Ελλάδα. Πίσω από τις κλειστές πόρτες, παίζεται μια ανθρώπινη τραγωδία. Μια αρχαία ελληνική τραγωδία στη σύγχρονη εποχή», αναφέρει σε σημείωμά του ο μεγάλος Έλληνας σκηνοθέτης.


Το καστ της ταινίας αποτελείται από μια ομάδα ηθοποιών από την Ελλάδα και άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Πιο συγκεκριμένα, όσον αφορά τους ξένους ηθοποιούς αυτοί είναι ο Ούλριχ Τούκουρ, με τον οποίο ο σκηνοθέτης συνεργάζεται για τέταρτη φορά, Νταν Σούρμανς, Ζοσιάν Πανσόν, Ορελιάν Ρεκουάν, Βίνσεντ Νέμεθ, Κορνίλιους Ομπόνια, Χένρικ Μπιρτς, και Φραντσέσκο Ακουαρόλι.


Το ρόλο του Γιάνη Βαρουφάκη θα υποδυθεί ο Χρήστος Λούλης, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης θα κάνει τον Αλέξη Τσίπρα, ενώ τον ρόλο του Ευκλείδη Τσακαλώτου θα παίξει ο Δημήτρης Τάρλοου.

Τέλος, το καστ των Ελλήνων ηθοποιών συμπληρώνουν οι Χρήστος Στέργιογλου, Θάνος Τοκάκης, Θέμης Πάνου και πολλοί άλλοι, συμπεριλαμβανομένης μιας ειδικής εμφάνισης της Βαλέρια Γκολίνο.

ΠΗΓΗ thecaller.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr