Ξεφτίλισε τον Τανιμανίδη ο Μαυρίδης στο Nomads: «Όταν ένας φίλος σου 20 χρόνια…» [video]

Ποια η απίστευτη μπηχτή του Γιώργου Μαυρίδη για τον Σάκη Τανιμανίδη;

Το Nomads έχει μπει στην τελική ευθεία για το μεγάλο φινάλε του. Απόψε οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν τον ημιτελικό του παιχνιδιού επιβίωσης.

Ένας από τους τέσσερις παίκτες που βρίσκονται στο παιχνίδι, θα περάσει απευθείας στον τελικό. Αυτός θα είναι ο παίκτης που συγκέντρωσε τις περισσότερες θετικές ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό.

Στο trailer που κυκλοφόρησε, βλέπουμε μεταξύ άλλων, τον Γιώργο Μαυρίδη να αναφέρεται σε πρώην “φίλους”.

Συγκεκριμένα, όταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τους ρώτησε αν υπήρξε κάποια στιγμή που να ήρθαν σε δύσκολη θέση λόγω των ερωτήσεων του #AskNomads, ο Γιώργος Μαυρίδης πήρε θέση.


«Όταν μου είπε πως γίνεται να εννοώ κάποιον αδερφό μου σε 40 μέρες και μου έθεσε ένα θέμα για το παρελθόν. Θα σου κάνω μια παρομοίωση:

Περπατάς στον δρόμο με έναν άνθρωπο που είναι 20 χρόνια κολλητός σου και τον λες “αδελφό σου”. Και σου την πέφτουν πέντε άνθρωποι να σε κλέψουν και ο κολλητός σου 20 χρόνια, φεύγει, ενώ σε χτυπάνε πέντε. Και από τη διπλανή καφετέρια βγαίνει ο Κωνσταντίνος και έρχεται και σε βοηθάει.

Όταν τελειώσει αυτό και σε βοηθήσει, ποιος είναι ο αδελφός σου; Αυτός που είναι 20 χρόνια ή αυτός που σε βοήθησε στα δύο λεπτά;», ανέφερε χαρακτηριστικά, στέλνοντας το δικό του μήνυμα.

Μπορεί να μην έχουν εξακριβωθεί οι λόγοι της παρεξήγησης του παρουσιαστή Σάκη Τανιμανίδη με τον παγκοσμίου φήμης tattoo artist Γιώργου Μαυρίδη, ωστόσο, έχουν διαρρεύσει πληροφορίες, που θέλουν τον Σάκη να «φταίει» για το σπάσιμο της φιλίας τους.


Χαρακτηριστικό άλλωστε, είναι και το γεγονός πως οι συντελεστές του World Party εξακολουθούν να κάνουν παρέα με τον Γιώργο Μαυρίδη αλλά όχι με τον Τανιμανίδη.

Δείτε το trailer:

Πηγή: Gossiplife.gr