Ξεχάστε την Τάμτα όπως την Ξέρατε. Δεν την έχετε ξαναδεί με Τέτοια μαλλιά

Μπορεί η Τάμτα να μας έχει συνηθίσει σε εντυπωσιακές αλλαγές στην εμφάνισή της, αυτή τη φορά όμως τα jumbo μαλλιά της ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο.

Η φετινή εκπρόσωπος στη Eurovision της Κύπρου, με το Replay, η Τάμτα έχει χαρακτηριστεί όλα αυτά τα χρόνια για τις ιδιαίτερες στιλιστικές της επιλογές. Συχνά την βλέπουμε να αλλάζει χρώμα, μήκος και στιλ στα μαλλιά, αλλά και να επιλέγει ιδιαίτερα ρούχα στις εμφανίσεις της πάνω, αλλά και κάτω από τη σκηνή.

Η Τάμτα ωστόσο ξεπέρασε κάθε προσδοκία με το νέο καλοκαιρινό της look. Η τραγουδίστρια υιοθέτησε τις Jumbo Braids, της «κοτσίδες – γίγας» δηλαδή με τις οποίες φωτογραφήθηκε σε μια σειρά από λήψεις που ανάρτησε στον λογαριασμό της στο instagram.

«Ξεπουλάει» το νέο βίντεο κλιπ της Τάμτα στο YouTube
Την ίδια ώρα η Τάμτα, σε συνεργασία με τον ράπερ Snik κυκλοφόρησαν το Σάββατο το επίσημο βίντεο κλιπ του τραγουδιού Senorita, το οποίο είναι νο. 1 τάση στο ελληνικό YouTube και πλησιάζει ήδη το 1 εκατομμύριο views. Οι δύο τους είχαν συναντηθεί στη σκηνή των βραβείων MAD, όπου είχαν τραγουδήσει το ίδιο κομμάτι.

Πηγη iefimerida.gr