Ξάπλωσαν Ανάσκελα και Έριξαν Πάνω τους τα Φίδια. Αυτό που Ακολούθησε θα σας Σοκάρει!
Www.true.gr

Ξάπλωσαν Ανάσκελα και Έριξαν Πάνω τους τα Φίδια. Αυτό που Ακολούθησε θα σας Σοκάρει!

Κλείστε τα μάτια σας και φανταστείτε φίδια να γλιστρούν στο δέρμα σας. Πώς σας κάνει να νιώθετε αυτή η σκέψη;

Ο φόβος για τα φίδια είναι πολύ συνηθισμένος στον κόσμο και όχι άδικα. Το ένστικτο της επιβίωσης μας λέει να τα αποφεύγουμε αυτά τα ερπετά, επειδή είναι επικίνδυνοι θηρευτές.

Οπότε ποιος θα επέλεγε να του κάνει μασάζ ένα φίδι;

Πολλοί άνθρωποι ισχυρίζονται πως το μασάζ από φίδια έχει πολλά οφέλη στην υγεία μας.

Το μασάζ από φίδια έχει γίνει τάση σε όλο τον κόσμο, αλλά αξίζει τον κόπο; Δεν μπορούμε να καταλάβουμε πώς κάποιοι τα έχουν για κατοικίδια αλλά το να πληρώσεις για να τα βάλουν πάνω σου απλά μας ξεπερνάει.

Όσοι επιβλέπουν αυτές τις συνεδρίες μασάζ είναι γνωστοί ως ιερείς των φιδιών. Καθοδηγούν αυτά τα μη-δηλητηριώδη φίδια, όπως βόες, για να κινούνται στα σώματα των πελατών.Οι ιερείς θα επιλέξουν συνήθως 3 ή 4 φίδια να ανέβουν πάνω στον πελάτη και να τυλιχτούν γύρω από τα πόδια, τα χέρια, το κεφάλι και τον λαιμό.

«Το μασάζ αυτό τονώνει το πνευμονογαστρικό νεύρο στο σώμα και έτσι απελευθερώνονται ενδορφίνες και οξυτοκίνη. Αυτές είναι οι ορμόνες που μας κάνουν να νιώθουμε όμορφα.»

Πιστεύεται επίσης πως μειώνει την πίεση του αίματος και το άγχος ενώ αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος προς την καρδιά και μειώνει την πιθανότητα καρδιακών ασθενειών.

Επίσης, έτσι μπορούν οι πελάτες να ξεπεράσουν τον φόβο για τα φίδια.

Πόσο ασφαλές όμως είναι αυτό το μασάζ;Μία ιέρεια, που ασκεί αυτό το επάγγελμα για πάνω από 25 χρόνια, είπε πως κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί την ασφάλεια ενός πελάτη.

«Δεν υπάρχουν εγγυήσεις όταν δουλεύεις με άγρια ζώα. Εσύ πρέπει να επιλέξεις εάν είναι ασφαλές ή όχι. Οι βόες μου ποτέ δεν έχουν πειράξει κανέναν πελάτη.»

Οι επαγγελματίες πρέπει να σιγουρέψουν πως και οι πελάτες και τα φίδια νιώθουν άνετα, ώστε η εμπειρία να είναι θετική.

Για παράδειγμα, τα φίδια δεν αναγκάζονται να δουλέψουν οποιαδήποτε στιγμή, ειδικά όταν τρώνε, αλλάζουν δέρμα ή είναι άρρωστα.

Θα σκεφτόσασταν ποτέ να κάνετε αυτού του τύπου το μασάζ;

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr