Παλιά γνώριμη είναι η σύζυγος του Στέλιου Μάινα, Κάτια Σπερελάκη, καθώς την είχαμε δει σε έναν guest ρόλο στο «Κωνσταντίνου και Ελένης».

Ο Στέλιος Μάινας είναι ένας από του νέους ηθοποιούς του Σασμού, ο οποίος μπαίνει απόψε 21/9 στην σειρά και πρόκειται να φέρει τεράστια ανατροπές στις ζωές των πρωταγωνιστών. Η είδηση μάλιστα, πως θα συμμετάσχει στην τηλεοπτική επιτυχία του ALPHA, έφερε μεγάλη χαρά στους φανς, καθώς πρόκειται για έναν σπουδαίο με μεγάλη καριέρα.

Μπορεί να σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων και αργότερα να τελείωσε τη Δραματική Σχολή Βεάκη το 1982, ωστόσο η υποκριτική ήταν εκείνη που τον τράβηξε. Στα μετέπειτα χρόνια, εργάστηκε ως ηθοποιός σε πολλά από τα κεντρικά και περιφερειακά Θέατρα της Αθήνας και της επαρχίας. Έγινε ευρύτερα γνωστός με τη συμμετοχή του στην τηλεοπτική σειρά «Οι Μεν Και Οι Δεν» και την ταινία «Βαλκανιζατέρ», ενώ το 2015 κέρδισε το βραβείο καλύτερου ηθοποιού στα βραβεία της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου για τον ρόλο του στην ταινία «Τετάρτη 04:45».

Στο πλευρό του όμως για να τον στηρίζει έχει εδώ και πολλά χρόνια την σύζυγό του, με την οποία έχουν αποκτήσει και έναν γιο, τον Ιωσήφ.

Αυτή είναι η σύζυγος του Στέλιου Μάινα του ηθοποιού του Σασμού

Ο λόγος για την Κάτια Σπερελάκη, η οποία έχει παίξει σε πολλές παραστάσεις στο θέατρο, που είναι και οι πιο πρόσφατες συνεργασίες της, με τελευταία την παράσταση «Ο κήπος» (2018), στην τηλεόραση με παράδειγμα την «Ανατομία ενός εγκλήματος: Αρραβώνες» (1993 ΑΝΤ1) και τα «Μαύρα μεσάνυχτα» (2008 Mega), αλλά και στον κινηματογράφο με μία ταινία από αυτές την λεγόμενη «Απ’ τα κόκαλα βγαλμένα» (2011).

Στην σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης» πήρε μέρος στο επεισόδιο «Αγάπης αγώνας άγονος», όπου υποδύθηκε την Αλεξάνδρα, μία γυναίκα της υψηλής κοινωνίας που είχε αρραβωνιαστεί των Κωνσταντίνο Κατακουζηνό.

σύζυγος