Ξανθή Τζερεφού Πόζαρε με μαγιό : Και μας δείχνει το νέο της σώμα …

Συγγνώμη, αλλά πλέον αγγίζει αναλογίες μοντέλου το κορίτσι αυτό!

Μία από τις παίκτριες που ξεχώρισαν στο Greece’s Next Top Model και που το όνομά τους βρέθηκε ψηλά σε αυτά που συζητούσαν οι χρήστες του Internet είναι η Ξανθή Τζερεφού. Η νεαρή κοκκινομάλλα πέρα από τις ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες φωτογραφίες που έκανε στο σόου και αποσπούσε τα θετικά σχόλια της κριτικής επιτροπής, βρέθηκε στο στόχαστρο σχολίων για τα κιλά της, ακόμα κι από συγκεκριμένες συμπαίκτριές της.

Από τότε που βγήκε από το παιχνίδι, η Ξανθή ανεβάζει ανά τακτά χρονικά διαστήματα φωτογραφίες στο Instagram, όπου φαίνεται το πόσο εντυπωσιακό είναι το πρόσωπό της αλλά και το πόσο έχει αλλάξει το σώμα της.

Ένα κλικ στην παρακάτω gallery θα σου αποκαλύψει τις τελευταίες της φωτογραφίες και το σώμα της σήμερα.

Η Ξανθή ανέβασε μία φωτογραφία όπου ποζάρει με κοντό παντελόνι, με το σώμα της να φαίνεται να είναι φανερά αδυνατισμένο.

Αυτό που κέντρισε την προσοχή, όμως, ήταν δύο φωτογραφίες με κίτρινο ολόσωμο μαγιό, την ώρα που απολαμβάνει το μπάνιο της σε μία πισίνα.

Η λεζάντα έγραφε: «Κάθε μέρα γίνομαι μία καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου, γίνομαι μία πιο δυνατή εκδοχή του εαυτού μου και γίνομαι μία εκδοχή του εαυτού μου με περισσότερη αυτοπεποίθηση»

Πηγή : queen.gr