Ξανά μαζί ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου;
Www.true.gr

Ξανά μαζί ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου;

Τέλος στη σχέση τους είχαν βάλει λίγο πριν τις γιορτές, ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Μετά την αποκάλυψη του κρυφού γάμου του γνωστού μοντέλου με τον αρχιτέκτονα Γιάννη Καραβασάνη, το ζευγάρι ακολούθησε χωριστούς δρόμους, καθώς ο δημοφιλής τραγουδιστής δεν το γνώριζε.

Ωστόσο, ο Άρης Καβατζίκης το πρωί της Πέμπτης μέσα από την εκπομπή «Πρωινό» έκανε μία νέα αποκάλυψη για την σχέση που έχουν οι δύο τους.


Συγκεκριμένα ανέφερε, πως ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου βρέθηκαν ξανά το βράδυ της Τετάρτης και έφαγαν μαζί σε κεντρικό μαγαζί της Αθήνας.

Άνθρωποι από το στενό τους περιβάλλον δεν γνώριζαν την συγκεκριμένη έξοδο και σύμφωνα με πληροφορίες του δημοσιογράφου στο ίδιο τραπέζι βρέθηκε και ο καλός φίλος του τραγουδιστή, Γιάννης Δημολίτσας.


Ο σκηνοθέτης συνεργάζεται και με τους δύο, ενώ η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει πρωταγωνιστήσει σε ένα σποτ το οποίο είναι παραγωγή του Κωνσταντίνου Αργυρού.

«Στο τραπέζι ήταν αρχικά ο Κωνσταντίνος Αργυρός και ο Γιάννης Δημολίτσα και μετά πήγε η Παπαγεωργίου. Το θέμα είναι ότι βλέπονται και ας συνεργάζονται», είπε ο Άρης Καβαζτίκης.

πηγη: fthis.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr