Ξανά μαζί οι παίκτες του Survivor – Ποιοι απουσίαζαν από το reunion;

Περίπου δύο μήνες μετά τον τελικό, οπότε και βρέθηκαν όλοι μαζί στο Άλσος Βεΐκου και για καλό σκοπό, οι παίκτες του Survivor συναντήθηκαν στον ίδιο χώρο, χωρίς να λείψουν οι… απουσίες.

Αν και κατά καιρούς κάποιοι από τους παίκτες έχουν κάνει δημόσιες εμφανίσεις, αυτές ήταν το σε επίπεδο παρέας ή των extra που έκαναν ανά την Ελλάδα.

Το πρωί της Τρίτης, με αφορμή την ευχή ενός παιδιού από το Make A Wish, της μικρής Αγγελίνας, που θέλησε να παίξει Survivor, οι παίκτες συναντήθηκαν ξανά, σε resort στην Βάρκιζα. Μάλιστα, η Ειρήνη Κολιδά δημοσίευσε ομαδική τους φωτογραφία από την εκδήλωση, γράφοντας στη λεζάντα «όλοι μαζί για να εκπληρώσουμε την ευχή από ένα ζουζουνάκι… μόνο χαμόγελα και θετική ενέργεια πάντα!».

Ωστόσο, όπως φαίνεται από την φωτογραφία, από το reunion απουσίαζαν οι Ειρήνη Παπαδοπούλου, Γιώργος Χρανιώτης, Ορέστης Τσανγκ, Λάμπρος Χούτος, Μαριάννα Καλλέργη, Ελισάβετ Δοβλιατίδου και Πάνος Αργιανίδης.

Η ευχή της μικρής Αγγελίνας να «παίξει» στο @survivorgreece έγινε πραγματικότητα στο Varkiza Resort από την @makeawish.greece

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nou-Pou (@noupougr) στις

Πηγή peoplegreece.com