Βρώμικα Χαλιά Τέλος! Καθαρίστε τα Χαλιά σας Μόνοι σας, Εύκολα, Γρήγορα και Μόνο με 2 Ευρώ.
Www.true.gr

Βρώμικα Χαλιά Τέλος! Καθαρίστε τα Χαλιά σας Μόνοι σας, Εύκολα, Γρήγορα και Μόνο με 2 Ευρώ.

Δεν υπάρχει πιο ικανοποιητικό πράγμα, από το να περπατά κανείς πάνω σε ένα κατάλευκο χαλί στο σπίτι του. Ωστόσο, πολλοί άνθρωποι αποφεύγουν αυτή την υπέροχη, κλασική επιλογή στα δάπεδά τους για ένα μόνο λόγο. Φοβούνται τους λεκέδες.

Υπάρχουν αρκετοί τρόποι για να καθαρίσετε τα χαλιά σας, χωρίς να είστε αναγκασμένοι να τα πάτε σε κάποιον επαγγελματία. Μπορείτε να το κάνετε χρησιμοποιώντας απλώς υλικά που έχετε όλοι στο σπίτι σας.

Τα δύο υλικά που χρησιμοποίησε ο χρήστης 7-Factories του παρακάτω βίντεο κοστίζουν μόνο δύο δολάρια και είναι και είναι το συνηθισμένο ξύδι και η μαγειρική σόδα!

Ξεκινήστε γεμίζοντας ένα μπουκάλι ψεκασμού με μισή ποσότητα ξύδι και μισή νερό. Στη συνέχεια, καλύψτε πλήρως τους λεκέδες με μια γενναιόδωρη ποσότητα μαγειρικής σόδας. Τέλος, ψεκάστε με το μπουκάλι κατευθείαν επάνω στα σημεία με τη σόδα.Αφήστε το χαλί σας για μερικές ώρες. Όταν επιστρέψετε, πρέπει να παρατηρήσετε ότι η σόδα έχει γίνει σαν μια πάστα. Αν δεν έχει γίνει, μπορείτε να ψεκάσετε λίγο ακόμη με το μίγμα ξυδιού.

Όταν έρθει η ώρα και «ξεφλουδίσετε» την σόδα από το χαλί, θα αντικρίσετε το χαλί σας πεντακάθαρο! Δείτε το παρακάτω βίντεο, για να βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε τα βήματα σωστά.Δεν υπάρχει ευκολότερη μέθοδος!

Credit: tiphero.com

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr