Βρήκε το Μωρό της Νεκρό και σε Άθλια Κατάσταση. Μόλις είδε ΤΙ κρατούσε η νταντά στα χέρια της, Πάγωσε…

Μία νταντά από το Οχάιο θα πάει στην φυλακή για 22 χρόνια αφού ομολόγησε ότι έδωσε ένα χάπι Xanax σε 17 μηνών μωρό που προκάλεσε τον θάνατό του.

Η Summer Shalodi δέχτηκε να ομολογήσει ότι προκάλεσε τον θάνατο της Nadia Nicole Gibbons για να μειώσει την ποινή της. Η 32χρονη δήλωσε ένοχη για ακούσια ανθρωποκτονία, για το ότι έθεσε σε κίνδυνο παιδιά, για το ότι έδωσε ναρκωτικά σε παιδί, όπως και το ότι απέκρυψε στοιχεία.

«Τελικά φτάσαμε σε απόφαση. Δεν ήταν όμως εύκολη αλλά πιστεύουμε είναι η καλύτερη,» είπε η Laura Dezort.

Σύμφωνα με τη Dezort, η Shalodi έδωσε στο μωρό το χάπι λίγο πριν τις 9μμ για να βγει το απόγευμα να διασκεδάσει και να δει ταινία. Γύρισε στις 2:30 πμ και βρήκε την Gibbons να μην αντιδράει.


«Αντί να καλέσει βοήθεια ή τον πατέρα της που είναι γιατρός, άρχισε να κάνει πράγματα για να ζωντανέψει την Nadia. Κάθε βήμα που έκανε, έφερνε την Nadia πιο κοντά στον θάνατο.»

Εάν είχε καλέσει αμέσως ασθενοφόρο, το κορίτσι πιθανώς να είχε επιβιώσει, εξήγησε η Dezort.

«Την κουνούσε για να την επαναφέρει και έτσι της προκάλεσε περισσότερα τραύματα. Έβαλε το κεφάλι της σε ζεστό νερό, που την τραυμάτισε περισσότερο μέχρι που τελικά η Nadia έχασε την ζωή της. Και αυτό το έκανε για να προστατέψει τον εαυτό της, ώστε να μην είναι υπεύθυνη.»


Εκτός από τον χρόνο που θα περάσει στην φυλακή, η Shalodi θα πρέπει να πληρώσει $15,000 πρόστιμο και περίπου $4,000 σε αποζημίωση. Εκτός από αυτό, θα είναι κάτω από κοινοτικό έλεγχο για 5 χρόνια αφού αποφυλακιστεί.

«Οι εγωιστικές της πράξεις σκότωσαν το μωρό μου,» είπε η μητέρα της Nadia Gibbons. «Σκότωσε το 17 μηνών μωρό μου και αυτό δεν μπορεί να αλλάξει. Έχω αρχίσει να ξαναχτίζω την ζωή μου αλλά είμαι γεμάτη οργή. Οι πράξεις της ήταν δαιμονικές αλλά είμαι ευγνώμον που όλα τέλειωσαν.»

Credit: americanow.com