Βρήκε μια Κατεστραμμένη Καλύβα δίπλα στην Λίμνη. Όταν Μπήκε μέσα, έπαθε Σoκ με Αυτό που Αντίκρισε.
Www.true.gr

Βρήκε μια Κατεστραμμένη Καλύβα δίπλα στην Λίμνη. Όταν Μπήκε μέσα, έπαθε Σoκ με Αυτό που Αντίκρισε.

Μια καμπίνα 30 τετραγωνικών μέτρων στο δυτικό Τέξας δίνει πραγματικά νόημα στο παλιό ρητό «ποτέ δεν κρίνεις ένα βιβλίο από το εξώφυλλό του».

Μπορεί να μη μοιάζει τόσο όμορφη εξωτερικά, ωστόσο, έχει κάποια φυσική γοητεία. Η καλύβα βρίσκεται σε μια έκταση 24 στρεμμάτων, με ιδιωτική λίμνη 4 στρεμμάτων και η πραγματική της γοητεία βρίσκεται στο εσωτερικό.

Χτισμένη το 2012, η καμπίνα είναι κατασκευασμένη από ξύλο και οροφή από στρώσεις κασσίτερου. Στο εσωτερικό υπάρχει καθιστικό, κουζίνα, μπάνιο και δύο κρεβατοκάμαρες.

Ο κύριος χώρος διαβίωσης διαθέτει μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα που εισρέει στο σαλόνι. Το ψηλό θολωτό ταβάνι, μας επιτρέπει να ρίξουμε μια ματιά σε ένα από τα υπνοδωμάτια.

Δερμάτινα έπιπλα και ένα χαλί από ζώο, δίνουν στην καμπίνα μια πραγματικά ρουστίκ αίσθηση. Το ξύλινο εσωτερικό ολοκληρώνει το θέμα.Δύο τοποθετημένες κεφαλές ελαφιών είναι τοποθετημένες. Ένα μικρό πτυσσόμενο τραπέζι παρέχει επιπλέον χώρο για φαγητό.

Κοιτάζοντας πιο προσεκτικά τη σκάλα στη κουζίνα, μπορείτε να δείτε ότι χρησιμοποιείται και ως ράφια και επιπλέον αποθήκευση.

Το ένα από τα δύο υπνοδωμάτια είναι αρκετά μεγάλο, ώστε να κοιμάται δύο άτομα. Ένα μικρό παράθυρο βλέπει στη γύρω περιοχή της λίμνης.

Στον κάτω όροφο, το μπάνιο είναι τοποθετημένο πίσω από την κουζίνα.Υπάρχει επίσης και υπαίθρια τραπεζαρία κοντά στη λίμνη, για τις καλοκαιρινές βραδιές με φίλους και την οικογένεια.

Το μικροσκοπικό σπίτι δίπλα στη λίμνη, είναι ιδανικό για διασκέδαση.

Κάντε ηλιοθεραπεία στην αποβάθρα ή κολυμπήστε στην ιδιωτική λίμνη των 4 στρεμμάτων.

Οι τυχεροί ιδιοκτήτες του σπιτιού, είναι σίγουροι ότι θα περάσουν πολλά απογεύματα βλέποντας το όμορφο ηλιοβασίλεμα.

Credit: homehacks.co

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr