Βρήκε καλύτερο: Το νέο επάγγελμα του Τάσου Ποτσέπη που κόβεται από συνοριοφύλακας κλείνει στόματα [εικόνες]

Ο Τάσος Ποτσέπης βρίσκεται στον πίνακα με τους υποψήφιους που πληρούν τις τυπικές προϋποθέσεις και έχουν περάσει στην επόμενη φάση του διαγωνισμού για συνοριοφύλακες στη Χίο, όμως είναι βέβαιο ότι στο τέλος θα μείνει εκτός.

Η Ελλάδα που συνηθίζει να τρώει τα πιο ικανά και ταλαντούχα παιδιά της κάποια δικαιολογία θα βρει για να τον κόψει πάλι.

Ένας «αγάπη μόνο» όμως δεν μασάει από κάτι τέτοια. Πόρτες πολλές ανοίγονται ήδη μπροστά του. Νέα επαγγέλματα, νέες καριέρες για να εκμεταλλευτεί όλα τα προσόντα που του έδωσε η φύση και όλη τη δημοσιότητα που του έδωσαν τα Μέσα.

Αυτά είναι τα νέα επαγγέλματα του «Αγάπη Μόνο»

Eπαγγελματίας «κ#λoς διαδηλωτή σε συλλαλητήριο»


Γιατί να βλέπουμε κwλους ερασιτεχνών όταν μπορούμε να έχουμε έναν επαγγελματικό καλογυμνασμένο κwλo μίας διασημότητας;

Κράχτης τσολιάς σε ταβέρνες στην Πλάκα


Όλη την ενέργειά του και την φυσική του κλίση προς το σόου θα μπορέσει να το βγάλει τραβώντας τουρίστες στην ταβέρνα που θα δουλεύει για να φάνε κλέφτικο και μουζάκα.

Ανθρώπινη κρεμάστρα


Κανένα σας ρούχο δε θα πέσει κάτω, δε θα τσαλακωθεί, δε θα μπερδευτεί σε συρτάρια και ντουλάπες όταν υπάρχει ο Τάσος Ποτσέπης να ποζάρει όλη μέρα και να δουλεύει σαν ανθρώπινη κρεμάστρα.

Αστυνόμος στο μετρό Θεσσαλονίκης


Έτσι και αλλιώς τίποτα από τα δύο δε θα γίνουν, ούτε ο Ποτσέπης αστυνόμος, ούτε το μετρό Θεσσαλονίκης. Άρα δύο αρνητικά μας δίνουν ένα θετικό αν πολλαπλασιαστούν. Κανένα νόημα.

Ο Έλληνας Τζόκερ


Τι παραπάνω έχει ο Χοακίν Φοίνιξ, εκτός από πολύ περισσότερο ταλέντο; Τίποτα παραπάνω.

Άγαλμα στην πλατεία Εξαρχείων


Ένα ζωντανό ανθρώπινο άγαλμα στα πλαίσια της αναβάθμισης της περιοχής μετά τις εξαγγελίες της Νέας Δημοκρατίας. Χαμόγελα από τους κατοίκους για τη νέα εικαστική παρέμβαση στη γειτονιά τους.

Σύμβουλος γάμου


Ποιος καλύτερος γι’ αυτή τη θέση από τον Τάσο; «Κύριε σύμβουλε, ο άντρας μου είναι βίαιος πολλές φορές και με βαράει». Και αυτός θα απαντάει σε όλα «ΑΓΑΠΗ ΜΟΝΟ» και θα σώζει τους γάμους.

Επαγγελματίας παρατράγουδο


Η θέση για την οποία στην πραγματικότητα ζει και αναπνέει.