Βρήκε ένα Κλειδωμένο Αρκουδάκι και έτρεξε να το Ελευθερώσει.Τότε βλέπει τη Μαμά Αρκούδα να πλησιάζει σε απόσταση αναπνοής..
Www.true.gr

Βρήκε ένα Κλειδωμένο Αρκουδάκι και έτρεξε να το Ελευθερώσει.Τότε βλέπει τη Μαμά Αρκούδα να πλησιάζει σε απόσταση αναπνοής..

Πολλοί άνθρωποι αναχωρούν στο Gatlinburg, για τις απομακρυσμένες καμπίνες που σας επιτρέπουν να χαλαρώσετε για το Σαββατοκύριακο.

Είναι μόλις 8 μίλια μακριά από το Εθνικό Πάρκο Great Smoky Mountains και είναι ένας δημοφιλής προορισμός για πεζοπόρους και τους λάτρεις της φύσης!

Η Tanya Young και οι φίλοι της ήταν ενθουσιασμένοι που πέρασαν το Σαββατοκύριακο σε μία από αυτές τις καμπίνες. Την Κυριακή 14 Ιανουαρίου, η ομάδα βρισκόταν στο εσωτερικό της καμπίνας όταν άκουσαν ένα ουρλιαχτό.

Υπήρχε ένα μαύρο αρκουδάκι στο εσωτερικό του αυτοκινήτου! Δεν ήταν μόνο, όμως. Ένα άλλο αρκουδάκι στεκόταν πίσω από το αυτοκίνητο και μια ενήλικη αρκούδα, στεκόταν σε κοντινή απόσταση.

Ένας αστυνομικός αργότερα, εξήγησε ότι η οικογένεια είχε βγει για αναζήτηση φαγητού. Το αρκουδάκι, μύρισε προφανώς τα έξι σκυλάκια που βρίσκονταν στο εσωτερικό, άνοιξε την πόρτα του αυτοκινήτου και παγιδεύτηκε μέσα όταν έκλεισε η πόρτα.

Το αρκουδάκι που εγκλωβίστηκε στο εσωτερικό του αυτοκινήτου προσπαθούσε να βγει και η μαμά του προχωρούσε προς τα πέρα.

Ένας από τους παρατηρητές πυροβόλησε με το όπλο του, για να προσπαθήσει να τρομάξει τις παρευρισκόμενες αρκούδες και να μπορέσουν να φτάσουν στο αυτοκίνητο με ασφάλεια.Στη συνέχεια, η ομάδα φίλων πλησίασε με ένα δεύτερο αυτοκίνητο κοντά στο πρώτο. Ήθελαν να ανοίξουν την πόρτα του αυτοκινήτου έτσι ώστε το μικρό να δραπετεύσει, χωρίς να θέσουν σε κίνδυνο τη ζωή τους. Η μαμά του, ήταν πολύ άνετη.

Posted by Tanya Young on Sonntag, 14. Januar 2018

Με τη δεύτερη προσπάθεια, το αρκουδάκι κατάφερε να απεγκλωβιστεί. Η πόρτα του οδηγού είχε σίγουρα υποστεί μεγάλη ζημιά. Η εκτίμηση για τις επισκευές ήταν τεράστια.

Car damage

Posted by Tanya Young on Samstag, 13. Januar 2018

Το γεγονός ότι αυτή η ομάδα φίλων ήταν κοντά στις μαύρες αρκούδες, είναι εξαιρετικά επικίνδυνο.Το Εθνικό Πάρκο Great Smoky Mountains έχει μερικές συμβουλές σε περίπτωση που βρεθείτε σε παρόμοια κατάσταση.

Εάν δείτε κάποια αρκούδα, προτείνουν να μην πάτε πολύ κοντά σε αυτή ή να μην την αφήσετε να έρθει πολύ κοντά σε σας.

Παρακολουθήστε τη συμπεριφορά της αρκούδας. Εάν αλλάξει, όπως αν σταματήσει να τρώει ή αρχίζει να σας βλέπει, πιθανότατα είστε πολύ κοντά.

Εάν η αρκούδα αναταραχθεί, μην τρέξετε. Κάντε αργά πίσω. Δημιουργήστε όσο το δυνατόν μεγαλύτερη απόσταση μεταξύ σας.

Η σημαντικότερη συμβουλή, είναι να παραμείνετε μακριά από ότι περιβάλλεστε όταν είστε στη φύση. Ποτέ δεν ξέρετε τι είδους άγρια πλάσματα μπορείτε να συναντήσετε!

Credit: liftable.com

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr