Βρήκαν νόμιμη λύση: Οι πρώτες εικόνες των κλαμπ της Μυκόνου μετά τα νέα, σκληρά μέτρα

Η κατάσταση στη Μύκονο, ως γνωστόν, ελαφρώς… ξέφυγε στον τομέα της πανδημίας, καθώς η διασπορά του ιού μοιάζει ανεξέλεγκτη. Έτσι, σε έκτακτη ενημέρωσή του, ο Νίκος Χαρδαλιάς ανακοίνωσε μια σειρά από μέτρα (απαγόρευση κυκλοφορίας μεταξύ 01:00-06:00 και απαγόρευση μουσικής όλο το 24ωρο), καθώς υπάρχει «ανησυχητική έξαρση με πολλαπλές συρροές και clusters».

Τα νέα μέτρα, όπως είναι λογικό, βάζουν πολύ δύσκολα στους επαγγελματίες του Νησιού των Ανέμων που βρίσκονται στο πικ της τουριστικής περιόδου και πρέπει να βρουν τρόπο να δουλέψουν.

Και, όπως ήταν αναμενόμενο, τον βρήκαν.

Το Μenshouse εξασφάλισε για τους αναγνώστες του τις πρώτες εικόνες από τα νέα κλαμπ και μπαρ του νησιού, μετά τα νέα μέτρα που τέθηκαν σε ισχύ από σήμερα στις 18.00.

Δείτε τις παρακάτω:

 

Ντελιβεράδες με ποτά και δυνατή μουσική θα μεταφέρουν την ατμόσφαιρα του κλαμπ σε όλο το νησί. Σε δρόμους, παραλίες, ακόμα και μέσα στα ξενοδοχεία κρατώντας τον πολύ κόσμο μακριά από τα κλαμπ. Κάτι σαν λατέρνα του δρόμου αλλά με εσάνς κλαμπ.

 

Αν δεν πάει ο πελάτης στο μπαρ πάει το μίνι μπαρ στον πελάτη. Κάθε ξαπλώστρα θα έχει το δικό της μίνι μπαρ μετατρέποντας την παραλία σε ένα μεγάλο ανοιχτό μπαρ που κανένας ελεγκτής δε θα μπορεί να τιμωρήσει.

 

Οι διαφημίσεις των κλαμπ δε θα δείχνουν γεμάτα κλαμπ με τον κόσμο να τρίβεται πάνω στον διπλανό του. Εικόνες ερημικών μπαρ με τοπικούς σελέμπριτις θα εμφανίζονται στις διαφημίσεις του ΕΟΤ για το νησί των ανέμων.

 

Σερβιτόρες θα σερβίρουν τα ποτά που παρήγγειλαν οι θαμώνες των κλαμπ μέσα στη θάλασσα, όπου ακόμα και να σε ακουμπήσει κάποιος θαμώνας θα βουτάς μπλουμ στο νερό και θα ξεπλένεσαι.

 

Σε κάθε κλαμπ θα επιτρέπεται ένας πελάτης κάθε 5 λεπτά. Θα ακούει ένα τραγούδι, θα χορεύει, θα πίνει μόνος και θα βγαίνει έξω για να περάσει ο επόμενος. Πρώτοι στη σειρά θα μπαίνουν οι σελέμπριτις του νησιού.

 

Κρυφά κλαμπ, στο παράδειγμα του κρυφού σχολείου επί τουρκοκρατίας, θα στεγάζονται σε μέρη του νησιού που κανείς δεν περίμενε, Ούτε οι ελεγκτές δε θα μπορούν να τα ανακαλύπτουν και η ύπαρξή τους θα περνάει από στόμα σε στόμα κάθε τουρίστα.

 

Ιδιοκτήτες του νησιού που πιστεύουν ότι οι ελεγκτές είναι εγκάθετοι με το ίδιο το νησί θα αλλάζουν τις πινακίδες προσπαθώντας να μπερδέψουν τους ελεγκτές που θα πιστεύουν ότι κατέβηκαν σε λάθος νησί.

 

Ο Αντώνης Ρέμος θα τραγουδάει στην παραλία σε ειδικά σχεδιασμένο κλουβί από πλεξιγκλάς, με ενσωματωμένες ντουντούκες και μεγάφωνα αντί για κλειστά κλαμπ.

 

Ελικόπτερα θα ραίνουν τους θαμώνες των κλαμπ με αντισηπτικό και ο αέρας του ελικοπτέρου θα κρατάει σε απόσταση τον έναν θαμώνα από τον άλλον.

Πηγή: menshouse.gr