Βρήκαν ένα Τρομαγμένο Τζάγκουαρ να Κάθεται Ακίνητο. Όταν οι Κτηνίατροι κοίταξαν την Ακτινογραφία του, Πάγωσαν.
Www.true.gr

Βρήκαν ένα Τρομαγμένο Τζάγκουαρ να Κάθεται Ακίνητο. Όταν οι Κτηνίατροι κοίταξαν την Ακτινογραφία του, Πάγωσαν.

Όταν κάποιοι πεζοπόροι σκόνταψαν σε ένα σοβαρά τραυματισμένο πλάσμα στο τροπικό δάσος του Εκουαδόρ, έδρασαν με προσοχή. Το ζώο ήταν πολύ φοβισμένο και οι πεζοπόροι απλά δεν μπορούσαν να το αφήσουν εκεί μόνο του.

Αντ ‘αυτού, ζήτησαν βοήθεια από επαγγελματίες που έσπευσαν να σώσουν τη ζωή τους πανέμορφου πλάσματος, καθώς το μετέφεραν σε ένα νοσοκομείο ζώων στο Κίτο.

Το θηλυκό jaguar παρέλυσε και μπορούσε μόνο να κινήσει το κεφάλι της. Οι διασώστες πίστευαν ότι ήταν ορφανή, δεδομένου ότι ήταν μόλις 11 μηνών όταν βρέθηκε και σε αυτήν την ηλικία πρέπει να βρίσκεται στη φροντίδα της μητέρας της.

Οι κτηνίατροι πιστεύουν ότι τόσο η ίδια όσο και η μητέρα της δέχτηκαν επίθεση από τους τοπικούς αγρότες που πιθανόν υπερασπίζονταν τα βοοειδή τους από τα αρπακτικά ζώα που τους καταδίωκαν για να τα φάνε.Η D’Yaria υποβλήθηκε σε δύο χειρουργικές επεμβάσεις της σπονδυλικής στήλης και οι χειρουργοί της δεν πίστευαν ότι θα επιβίωνε. Αλλά αυτή η μικρή μαχήτρια μετά τη χειρουργική επέμβαση, άρχισε να αγωνίζεται για να σταθεί στα πόδια της και να περπατήσει.

Τελικά, άρχισε να περπατάει με ασφάλεια σε υπαίθριο φυσικό πάρκο. Όλοι πιστεύουν ότι γρήγορα θα επανέλθει στην άγρια φύση.Ωστόσο, για να βοηθήσουν στη διατήρηση της ασφάλειας της D’Yaria, οι γιατροί έδωσαν αρκετά χρήματα για να αγοράσουν ένα κολάρο δορυφορικού εντοπισμού δεδομένου ότι οι jaguars αποτελούν απειλούμενο είδος. Όταν ένα τέτοιο ζώο βλάπτεται, αυτό είναι πραγματικά ένα έγκλημα.

Παρακολουθήστε αυτήν την απίστευτη ιστορία για τον αγώνα της D’Yaria και δείτε τι ακριβώς αποκάλυψαν οι ακτίνες Χ στο παρακάτω βίντεο. Μπράβο σε αυτό το πανέμορφο πλάσμα για την δύναμη που έδειξε!

Credit: sharetap.it

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr