Βρήκαν αυτό το Μωρό σε ένα φτωχό Χωριό της Ινδίας. Μόλις δείτε ΠΩΣ είναι το Πρόσωπο της Σήμερα, δεν θα το Πιστεύετε!
Www.true.gr

Βρήκαν αυτό το Μωρό σε ένα φτωχό Χωριό της Ινδίας. Μόλις δείτε ΠΩΣ είναι το Πρόσωπο της Σήμερα, δεν θα το Πιστεύετε!

Tον Απρίλιο του 2013, ένας φωτογράφος με το όνομα Arindam Deywas τριγυρνούσε σε ένα χωριό στην Tripura, μια πολιτεία της βορειοανατολικής Ινδίας.

Εκεί, ο Deywas σοκαρίστηκε όταν ανακάλυψε την Roona Begum, ένα κοριτσάκι 18 μηνών, του οποίου το κεφάλι ήταν 3 φορές πιο μεγάλο από το φυσιολογικό.

Βαθιά επηρεασμένος από αυτό το παιδί, ο Deywas γνώρισε την Roona και τους γονείς της και τους τράβηξε φωτογραφίες. Η Roona γεννήθηκε με υδροκεφαλία, μια δυνητικά θανατηφόρα ασθένεια που οδηγεί σε συσσώρευση νερού στον εγκέφαλο.

Ανάμεσα σε πολλά, η Roona δεν μπορούσε να καθίσει ή να μπουσουλίσει. Όταν γεννήθηκε, οι γιατροί της περιοχής είπαν στους γονείς της να την πάνε σε ένα ιδιωτικό νοσοκομείο, αλλά ο 18χρονος πατέρας της ήταν ένας φτωχός, αγράμματος μεροκαματιάρης.

Δεν μπορούσε να πληρώσει για την θεραπεία που είχε τόση ανάγκη η κόρη του. Μέρα-νύχτα προσευχόταν για ένα θαύμα. Ο Deywas έστειλε τις απίστευτες φωτογραφίες της Roona σε διάφορα έντυπο στον κόσμο. Η Roona και οι γονείς της δεν περίμεναν ποτέ αυτό που θα συνέβαινε στην συνέχεια…


Αυτή είναι η Roona. Όταν την ανακάλυψε ο Deywas, ήταν 18 μηνών και το κεφάλι της ήταν 3 φορές πιο μεγάλο από το φυσιολογικό, λόγω μιας πάθησης που ονομάζεται υδροκεφαλία.
Ο 18χρονος πατέρας της δεν είχε την οικονομική δυνατότητα να πληρώσει τα ιατρικά έξοδα της κόρης του κι έτσι η οικογένεια προσευχόταν καθημερινά για ένα θαύμα.

Ο Deywas έστειλε φωτογραφίες της Roona σε έντυπα σε όλο τον κόσμο. Αυτές οι φωτογραφίες είχαν ως αποτέλεσμα υποστήριξη και οικονομικές δωρεές από όλο τον κόσμο. Μια διαδικτυακή καμπάνια κατάφερε να συγκεντρώσει $62.000!


Η Roona κατάφερε τελικά να ξεκινήσει την θεραπεία που χρειαζόταν και να αφαιρέσει το εγκεφαλονωτιαίο υγρό από το κεφάλι της.Μετά από 10 χειρουργεία, η διάμετρος του κεφαλιού της μειώθηκε από τα 94 στα 58 εκατοστά. Σήμερα οι γονείς της λένε ότι είναι ένα παιχνιδιάρικο και χαμογελαστό παιδί. Μπορεί να στηρίζει το κεφάλι της και να επικοινωνεί με μικρές συλλαβές.

Το 2014, η 5χρονη Roona χαμογέλασε για πρώτη φορά. Οι γιατροί σοκαρίστηκαν που η Roona κατάφερε να ζήσει τόσο, παρά τις αρχικές τους προβλέψεις που της έδιναν 2 μήνες ζωής.

Άνθρωποι από όλο τον κόσμο παρακολουθούν την ιστορία της και προσεύχονται για εκείνοι. Οι γονείς της ελπίζουν ότι κάποια μέρα θα πάει σχολείο.

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr