Βρήκαν 2 Τεράστια Ξύλινα Μπαούλα μέσα στον Τοίχο. Όταν τα Ανοιξαν, ανακάλυψαν ΚΑΤΙ απίστευτο!
Www.true.gr

Βρήκαν 2 Τεράστια Ξύλινα Μπαούλα μέσα στον Τοίχο. Όταν τα Ανοιξαν, ανακάλυψαν ΚΑΤΙ απίστευτο!

Όταν ο πρώτος κυβερνήτης του Νιού Τζέρσεϋ, William Livingston, έπινε το κρασί του, το έκανε με στυλ. Και τώρα έχουμε την απόδειξη ότι τα χρόνια που απολάμβανε, ήταν κορυφαία.

Η αξιοσημείωτη συλλογή κρασιών βρέθηκε πίσω από τον τοίχο ενός μουσείου του Νιου Τζέρσεϋ που κάποτε ήταν το σπίτι του κυβερνήτη Livingston. Μερικά από τα μπουκάλια είναι τόσο παλιά όσο και η Αμερική.

Ο κυβερνήτης William Livingston υπηρέτησε στην πολιτεία του Νιου Τζέρσεϋ από το 1776 έως το 1790. Και η συλλογή κρασιών του, ήταν κρυμμένη πίσω από τον τοίχο στο Μουσείο του Liberty Hall.

Όταν ο διευθυντής του μουσείου τη βρήκε, έμεινε συγκλονισμένος. «Ήταν μια στιγμή που είπα: Ω Θεέ μου», δήλωσε στο WCBS ο Bill Schroh, διευθυντής επιχειρήσεων στο Liberty Hall Museum, στο Πανεπιστήμιο Kean.

Η συλλογή κρασιών βρέθηκε κατά τη διάρκεια μιας εξαμηνιαίας ανακαίνισης του ιστορικού κτιρίου. Το συνεργείο κατασκευής βρήκε τρεις περιπτώσεις κρασιού της Μαδέρας που χρονολογούνται από το 1796.«Πρόκειται για ένα πολύ μεγάλο μουσείο ιστορικού σπιτιού από το 1770 και αποφασίσαμε να χτίσουμε ένα νέο κτίριο για το προσωπικό μας», δήλωσε ο Schroh στο ABC News.

«Αποφασίσαμε να αποκαταστήσουμε την κάβα, η οποία δεν είχε εξεταστεί από το 1949 και ποτέ δεν φανταζόμασταν ότι θα βρίσκαμε αυτό που βρήκαμε.

Η ομάδα του Schroh ανακάλυψε το κρασί σε παλιά ξύλινα κιβώτια καλυμμένα με σκόνη. Η συλλογή κρασιού φαίνεται να έχει αποσταλεί στον John Kean, ο οποίος έμενε στην Elizabeth, New Jersey.

Το σπάνιο Κρασί δοκιμάστηκε για την αυθεντικότητά του. Η Μαδέρα ήταν ένα από τα πιο διακεκριμένα κρασιά της Βρετανικής αποικίας, Mannie Berk, ο ιδρυτής της εταιρείας κρασιού που μοιράστηκε.«Μέχρι τη στιγμή της Αμερικανικής Επανάστασης, αυτό είχε γίνει ένα εγκεκριμένο κρασί με συναρπαστικό χαρακτήρα, και ήταν αυτό το κρασί που πέτυχε μια θέση στην Αμερικανική λαϊκή κουλτούρα, μοναδικό στην ιστορία του», έγραψε ο Birch.

Μετά την ολοκλήρωση των ανακαινίσεων, τα κιβώτια κρασιού παρουσιάστηκαν στο μουσείο – και προσελκύουν πολλούς επισκέπτες.

Credit: awm.com

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr