Αν βρεθείτε σε αυτό το μονοπάτι μην το περπατήσετε ποτέ – Η ζωή σας είναι σε κίνδυνο

Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να βρείτε έναν άλλο δρόμο.

Όταν κάποιος σου λέει για το πιο θανατηφόρο μονοπάτι στην Ευρώπη, το μυαλό σου ίσως να πηγαίνει στο «King’s Path» της Ισπανίας, το οποίο είναι το διασημότερο.

Μιλάμε για το φαράγγι που βρίσκεται στην Μάλαγα και έχει μήκος περίπου 3 χιλιόμετρα, από όπου βλέπεις τον κόσμο από τα 100 μέτρα. Δεν είναι όμως και το πιο επικίνδυνο.

Υπάρχει όμως ένα άλλο που δεν είναι σε βουνό, ούτε σε κάποια ιδιωτική έκταση και μπορεί να σκοτώσει σε δευτερόλεπτα όποιον πατήσει εκεί.

Ποιο είναι; Δείτε στην gallery και θα καταλάβετε γιατί είναι το πλέον θανάσιμο στην Ευρώπη και μάλλον και σε όλο τον κόσμο:

Μπορεί το King’s Path να είναι το πλέον διάσημο και επικίνδυνο μονοπάτι στην Ευρώπη, ωστόσο το πιο θανατηφόρο στην Ευρώπη.

Πάνω από 100 άνθρωποι έχουν χάσει την ζωή τους προσπαθώντας να το διασχίσουν

Το συγκεκριμένο λοιπόν ενώνει το χωριό Γκρέατ Γουάκερινγκ με το νησί Φόουλνες και για να το διασχίσει κάποιος περπατώντας, χρειάζεται τρεις ώρες.

Αυτές όμως πρέπει να είναι σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα της ημέρας, καθώς η παλίρροια αλλάζει, ενώ χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, καθώς από ένα σημείο και μετά προχωράς σε λάσπες και πρέπει να ακολουθείς τις κολώνες που υπάρχουν.

Διαφορετικά βγαίνεις εκτός δρόμου και άρα εκτός της προβλεπόμενης ώρας, με αποτέλεσμα να κινδυνεύεις με πνιγμό.

Ο λόγος για το Broomway στο Essex, το οποίο είναι το πιο επικίνδυνο μονοπάτι. 100 άνθρωποι έχουν πεθάνει στην προσπάθειά τους να το διασχίσουν, ωστόσο μόλις οι 66 έχουν βρεθεί!

Πηγή : newsbomb.gr