Βρέθηκε συμβατός δότης για τον μικρό Ηλία Αργυροκαστρίτη

Τον μικρό ήρωα μας Ηλίας Αργυροκαστρίτη, γνωρίσαμε μέσα από τις γεμάτες αγωνία δημοσιεύσεις ης μητέρας του.

Παρακολουθούσαμε μέσα από το διαδικτυακό παράθυρο, τις εκδηλώσεις των Ελλήνων σ΄όλο τον κόσμο και φυσικά στη χώρα μας για την ενημέρωση και εγγραφή νέων Δοτών Μυελού των Οστών, μια και οι ειδικοί πίστευαν ότι πιθανότερο να βρεθεί συμβατός δότης με μεσογειακό και κυρίως Ελληνικό αίμα, μια και οι γονείς του είναι Έλληνες μετανάστες στην Αμερική,διαμένουν στη ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ.

Ο Ηλίας πάσχει από μια σπάνια ασθένεια η οποία πλήττει το ανοσοποιητικό σύστημα του.

Σήμερα ήταν η μέρα με το νέο το οποίο περίμεναν, αγωνιούσαν, πάλευαν τόσους μήνες, σήμερα η «Κραυγή» Μια Ελληνίδας Μάνας Από Την Αμερική Προς Όλο Τον Κόσμο Του Διαδικτύου επιτέλους εισακούστηκε!

Πριν από λίγες ώρες στην προσωπική της σελίδα, σε live μετάδοση, συγκρατώντας με μεγάλη δυσκολία τα δάκρυα της και με τρεμάμενη φωνή μας ανακοίνωσε τα χαρμόσυνα νέα.


Βρέθηκε συμβατός κατά μεγάλο ποσοστό Δότης με τον μικρό άγγελο της τον Ηλία.

Οι διαδικασίες έχουν ήδη δρομολογηθεί ,24 Σεπτεμβρίου ο μικρός μας αγωνιστής θα ξεκινήσει την προετοιμασία και 3 Οκτωβρίου θα μεταμοσχευτεί με τα αιμοποιητικά κύτταρα του ευλογημένου συνανθρώπου μας που θα τον κάνει υγιή

Δείτε παρακάτω στο σχετικό βίντεο την μητέρα του να ανακοινώνει το χαρμόσυνο νέο:

https://www.facebook.com/evieargiro/videos/1710456392396476/

Η διαδικασία είναι δύσκολη για τόσο μικρό μωρό, ωστόσο ύστερα από προσπάθεια τόσων μηνών, έφτασαν κοντά στο επιθυμητό αποτέλεσμα.
Στέλνουμε όλοι τις θετικές μας σκέψεις με την ευχή σύντομα να δούμε φωτογραφίες από έναν απόλυτα υγιή Ηλία και από μια χαμογελαστή στα μάτια και στα χείλη οικογένεια.

Μπράβο σας για τον αγώνα τον οποίο κάνατε για τη σωτηρία του παιδιού σας.
Σας θαυμάζομαι και σας στηρίζομαι με τη σκέψη μας.

Μη σταματάτε να ενημερώνεστε να γίνεστε Δότες Μυελού των Οστών …ίσως για κάποιον να είστε ο ένας και μοναδικός που περιμένει να του δώσει ζωή!


πηγή