Βρέθηκε με τον Πρώην της γιατί πίστευε ότι είχε Αλλάξει. Όταν όμως αρνήθηκε την Πρότασή του, την Εκδικήθηκε με το Χειρότερο Τρόπο
Www.true.gr

Βρέθηκε με τον Πρώην της γιατί πίστευε ότι είχε Αλλάξει. Όταν όμως αρνήθηκε την Πρότασή του, την Εκδικήθηκε με το Χειρότερο Τρόπο

Μία νεαρή γυναίκα παραλίγο να χάσει την ζωή της στο Leeds από τον πρώην φίλο της όταν αρνήθηκε να το κάνει μαζί του. Μετά από την συναισθηματική κακοποίηση που βίωσε από τον πρώην της, Wayne Hoban, η Stephanie Littlewood, 32, ξυλοκοπήθηκε πολύ άσχημα επειδή αρνήθηκε να ενδώσει στις ορέξεις του.

Η ανάρτηση που έκανε στο Facebook δείχνει το παραμορφωμένο πρόσωπό της μετά από αμείλικτες γροθιές που δέχτηκε οι οποίες την έριξαν αναίσθητη. Κατέληξε να είναι γεμάτη μελανιές στο πρόσωπο, να έχει σπασμένο σαγόνι και έχασε πολλά δόντια.

«Ήταν πολύ ερεθισμένος όλο το βράδυ και ήθελε να το κάνουμε. Επειδή όμως τον απέρριψα εκνευρίστηκε πάρα πολύ και έγινε επιθετικός,» έγραψε στην ανάρτησή της στο Facebook.

Εξήγησε πώς ο Hoban την έριξε στο πάτωμα και άρχισε να την χτυπάει ασταμάτητα μέχρι που λιποθύμησε. Μετά το περιστατικό, χρειάστηκε πάνω από έξι μήνες για να αναρρώσει πλήρως.Η επίθεση την έκανε να χάσει την αυτοπεποίθησή της και από τότε αγχώνεται πολύ εύκολα. Ωστόσο, με την βοήθεια των κοντινών της ανθρώπων, κατάφερε να βρει το κουράγιο και να καταλάβει πως αυτό που πέρασε δεν χρειάζεται να το κρύβει.

Παρά την ζημιά που της προκάλεσε ο πρώην της, καταδικάστηκε σε μόλις 16 μήνες φυλάκιση. Ωστόσο, καμία ποινή δεν είναι αρκετή για να δικαιολογήσει τα τραύματα της Stephanie σε σωματικό και ψυχολογικό επίπεδο.Η Stephanie είναι μόνο μία από τις περιπτώσεις γυναικών που βιώνουν συναισθηματική και σωματική κακοποίηση σε όλο τον κόσμο και η ιστορία της θα πρέπει να μας θυμίζει πως δεν θα πρέπει να φοβόμαστε να αντιδράσουμε.

Φροντίστε τον εαυτό σας κυρίες μου και να προσέχετε με ποιους μπλέκετε. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να σας φέρεται άσχημα και για κανένα λόγο. Δεν είστε υποχρεωμένες να κάνετε κάτι που δεν θέλετε.

Credit: curiousmindmagazine.com

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr