Βρέφος, 6 Εβδομάδων, Υποβάλλεται σε Πλαστική Πρωκτoύ μετά τον Συνεχή Bιασμό από τους Γονείς του.
Www.true.gr

Βρέφος, 6 Εβδομάδων, Υποβάλλεται σε Πλαστική Πρωκτoύ μετά τον Συνεχή Bιασμό από τους Γονείς του.

Ένα ζευγάρι από τη Γερμανία, έχει κατηγορηθεί για κακοποίηση παιδιού, αφού το μωρού τους υπέστη τραυματισμούς τόσο σοβαρούς, που χρειάστηκε χειρουργική επέμβαση για να τοποθετήσουν τεχνητό πρωκτό.

Οι γονείς, με ονόματα Ισμαήλ Σ., 23 ετών, και Νίνα Ρ. 26, φαίνεται να κακοποίησαν το παιδί τους στο σπίτι τους, στην πόλη Ludwigshafen.

Η Nina R., η οποία εργάζεται ως πωλητής, κατηγορείται ότι προκάλεσε σοβαρά τραύματα στο παιδί της, όταν ήταν μόλις έξι εβδομάδων.

Ο κύριος εισαγγελέας Hubert Stroeber δήλωσε: «Ήθελε να πάρει σεξουαλική ικανοποίηση από το ίδιο της το μωρό».


Ο Ισμαήλ Σ., επίσης συμμετείχε στην κακομεταχείριση του αγοριού, προκαλώντας αιματηρές πληγές στην περιοχή των γεννητικών οργάνων του μωρού, καθώς και μια οδυνηρή μελανιά, σύμφωνα με τους εισαγγελείς.

Το ζευγάρι πήγε το μωρό στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί εντόπισαν σοβαρή περιτονίτιδα. Η φλεγμονή του περιτοναίου, συνήθως προκαλείται από ρήξη κοιλιακού οργάνου.
Οι σοκαρισμένοι ιατροί βρήκαν επίσης ότι το μωρό είχε κάκωση στο κρανίο, εγκεφαλική αιμορραγία, σπασμένα πλευρά, μώλωπες στους πνεύμονες και την καρδιά, καθώς και αιμορραγία από τα μάτια. Υποπτεύτηκαν επίσης ότι το βρέφος υπέφερε από παλαιότερα κατάγματα.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, το μωρό χρειάστηκε επείγουσα χειρουργική επέμβαση για τεχνητό πρωκτό, εξαιτίας των τραυματισμών.

Το παιδί που πλέον είναι 7 μηνών, ζει σε ανάδοχη οικογένεια.

ΠΗΓΗ: dailymail.co.uk

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr