Βραζιλία: Ζητούνται άνδρες σε χωριό με 600 γυναίκες
Www.true.gr

Βραζιλία: Ζητούνται άνδρες σε χωριό με 600 γυναίκες

Έκκληση για γαμπρούς κάνουν οι κάτοικοι του χωριού Νόιβα ντο Κορδέιρο, στη νοτιοανατολική Βραζιλία, όπου διαμένουν 600 γυναίκες, οι περισσότερες ηλικίας 20 έως 35 ετών, καθώς οι άνδρες στην περιοχή αποτελούν… είδος προς εξαφάνιση.

Με τη συμπλήρωση των 18 χρόνων τους, οι άνδρες της περιοχής αναγκάζονται να μετακομίσουν σε κοντινές πόλεις, ώστε να εργαστούν, με τους παντρεμένους να επιστρέφουν στο χωριό τα Σαββατοκύριακα, για να δουν τις οικογένειές τους.

Η απουσία των ανδρών έχει μετατρέψει το χωριό σε μία κοινότητα με ιδιαίτερο τρόπο ζωής, καθώς οι γυναίκες ασχολούνται με γεωργικές και οικοδομικές εργασίες, αλλά και με τα κοινά.


Οι Βραζιλιάνες δηλώνουν ότι το χωριό τους είναι καλύτερα οργανωμένο, καθώς όλα τα ζητήματα λύνονται με συνεργασία, ενώ έχουν υιοθετήσει σκληρούς κανόνες απέναντι στους άνδρες, για να διατηρήσουν τον συγκεκριμένο τρόπο ζωής.

Ωστόσο, οι γυναίκες του χωριού επισημαίνουν ότι το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν είναι ή έλλειψη ελεύθερων ανδρών, με αποτέλεσμα να απευθύνουν πρόσκληση προς κάθε ενδιαφερόμενο

πηγή: akous.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr