Βουτσάς: «Αν Δεν Θέλει Η Αλίκη Δεύτερο Παιδί Θα Κάνω Με Άλλη»
Www.true.gr

Βουτσάς: «Αν Δεν Θέλει Η Αλίκη Δεύτερο Παιδί Θα Κάνω Με Άλλη»

Από τον Κώστα Βουτσά όλα μπορούμε να τα περιμένουμε, αυτό τουλάχιστον αποδεικνύει με τα λεγόμενά του.

Νέο “χτύπημα” του αγαπημένου ηθοποιού είναι η δήλωσή του ότι θα κάνω και άλλο παιδί κι ας μην είναι με την νυν σύζυγό του, Αλίκη.

Το ζευγάρι βρέθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή και μίλησε για τον γιο του Φοίβο και πόσο έχει αλλάξει τη ζωή τους. «Δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα από το να έχεις ένα πλάσμα στη ζωή σου από το να το λες παιδί μου», είπε χαρακτηριστικά η Αίκη Κατσαβού.
Ο αγαπημένος ηθοποιός είπε πως μπορεί να είναι 87 ετών, αλλά έχει φυλάξει σπέρμα για να γίνει και πάλι μπαμπάς. Μάλιστα επιστρατεύοντας το χιούμορ του είπε: «Αν δε θέλει η Αλίκη δεύτερο παιδί θα κάνω με άλλη», ενώ η Αλίκη τόνισε πως είναι ικανοποιημένη με τον Φοίβο, αλλά αν έρθει κι άλλο παιδάκι είναι καλοδεχούμενο.

Ο μικρός γίγαντας όπως τον φωνάζουν είναι 18 μηνών, αλλά μοιάζει μεγαλύτερος, ενώ σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η Αλίκη έχει πάρει πολλά από τα γονίδια του διάσημου μπαμπά του.


«Πήρε τη ζωηράδα και το ταπεραμέντο του πατέρα του. Τα κάνει όλα άνω κάτω στο σπίτι, αλλά είναι συνεννοήσιμος. Δεν κλαίει χωρίς λόγο και απ΄ όταν ήταν 6 μηνών κοιμάται όλη τη νύχτα»

Πηγή : prototupo.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr