Βουτιά ΘΑΝΑΤΟΥ με M3 Το ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ βίντεο που πάγωσε όλους τους οδηγούς παγκοσμίως

Βουτιά M3 σε γκρεμό (video) – Ο οδηγός της κατεστραμμένης M3 όχι μόνο γλίτωσε τη ζωή του αλλά ανέβασε στο youtube και το video της εξόδου του από το δρόμο.
Το video που θα δείτε το ανέβασε ένας οδηγός από την Αριζόνα των ΗΠΑ. Κάτοχος μιας BMW M3 E46, κυνηγά σε μια επαρχιακή διαδρομή μια άλλη M3, την πιο καινούρια E92, έχοντας παράλληλα τοποθετήσει μια κάμερα στο πίσω αριστερό παράθυρο, που δίνει μια ωραία εποπτεία της διαδρομής.

Τα πράγματα δεν δείχνουν να ξεφεύγουν από τον έλεγχο πουθενά αλλού, έως που, σε μια κλειστή δεξιά, ο οδηγός σημαδεύει πολύ νωρίς το εσωτερικό της στροφής με μεγάλη ταχύτητα και η M3 αρχίζει να υποστρέφει.

Το αποτέλεσμα είναι στην έξοδο να έχει ήδη βγει στο αντίθετο ρεύμα και την επόμενη στιγμή πατάει στο χώμα και χάνεται στο γκρεμό.

Οι εικόνες του αυτοκινήτου μετά δείχνουν ότι ο οδηγός τη γλίτωσε πάρα πολύ φτηνά, το οποίο είναι εξαιρετικά ευχάριστο. Αυτό που δεν εξήγησε ποτέ είναι πως κατάφερε ένα αυτοκίνητο με περισσότερους από 300 ίππους και πίσω κίνηση να το κάνει να υποστρέψει τόσο έντονα.

Επιτέλους Αληθινή Λύση! Χάσε Τώρα 15 Κιλά Μέχρι το Καλοκαίρι!

Η μόνη λογική εξήγηση είναι ότι φοβήθηκε, άφησε το γκάζι και ο νόμος της αδράνειας της μάζας έκανε από εκεί και πέρα μια χαρά τη δουλειά του.

Πηγή : gazzetta.gr