Βουρ για την πολιτική βάζει ο Σάκης Τανιμανίδης- «Η πολιτική χρειάζεται όλους τους πολίτες και κυρίως τους νέους»
Www.true.gr

Βουρ για την πολιτική βάζει ο Σάκης Τανιμανίδης- «Η πολιτική χρειάζεται όλους τους πολίτες και κυρίως τους νέους»

Ο Σάκης Τανιμανίδης μετά την παρουσίαση του πρώτου κύκλου του Survivor έχει κάνει το «μπαμ» και η δημοτικότητά του σίγουρα είναι υψηλότερα από τη δημοτικότητα πολλών βουλευτών που βρίσκονται σήμερα στην ελληνική Βουλή.

Ο Σάκης Τανιμανίδης αποκάλυψε τα σχέδια του για την πολιτική μιλώντας λίγο πριν αναχωρήσει για το Survivor 3 στο περιοδικό Playboy.

«Αφού επιμένεις θα σου πω. Η ερώτηση, λοιπόν, δεν είναι αν βλέπω εγώ τον εαυτό μου στην πολιτική, αλλά αν η πολιτική χρειάζεται εμένα. Και η απάντηση είναι ότι η πολιτική χρειάζεται ΟΛΟΥΣ τους πολίτες και κυρίως τους νέους. Η σταρχιδική/αγανακτισμένη αντιμετώπιση του “όλοι λαμόγια είναι, να καεί η Βουλή κτλ” (αν και σε πολλές περιπτώσεις δικαιολογημένη) δε με εκφράζει. Δεν με εκφράζει γιατί απλά δεν δίνει λύση.


Οι κοινωνίες λειτουργούν μέσα από την πολιτική και είναι ο μόνος τρόπος που έχουμε για να δίνουμε λύσεις στα προβλήματα. Επειδή, λοιπόν, είμαι οπαδός της κοινής λογικής και εκνευρίζομαι συχνά με τον παραλογισμό που επικρατεί στα κοινά, θα ήμουν πραγματικά ευτυχισμένος αν στο μέλλον μπορέσω κι εγώ με οποιονδήποτε τρόπο να βοηθήσω τους γύρω μου να ζουν σε μια καλύτερη χώρα.

Επομένως, όχι δεν θα έβγαζα την πολιτική από τα μελλοντικά μου σχέδια, ωστόσο αυτή τη στιγμή δεν είναι κάτι που θα μπορούσα να κάνω ούτε γνωρίζω αν τελικά θα ασχοληθώ ή όχι. Θεωρώ ότι έχω ακόμα να μάθω, να εξελιχθώ προκειμένου να το κάνω. Ταυτόχρονα, αυτή τη στιγμή νιώθω ότι έχω να προσφέρω περισσότερα με αυτό που κάνω και μου αρέσει αυτό που κάνω και δεν θα ήθελα να το αφήσω», είπε χαρακτηριστικά.

ΠΗΓΗ:thecaller.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr