Βουλή – LIVE: Εθνικό πένθος για την Ελλάδα – Το μεσημέρι ξεπουλάνε τη Μακεδονία

Σήμερα το μεσημέρι μετά τις 14:30 ο Αλέξης Τσίπρας και οι πρόθυμοι «Εφιάλτες» κρεμάνε την Ιστορία της Ελλάδας για την οποία χύθηκε αίμα – Από νωρίς το πρωί θα συνεχιστούν οι ομιλίες βουλευτών και το μεσημέρι αναμένεται να πραγματοποιηθεί η ψηφοφορία της προδοσίας που θα σφραγίσει την Εθνική ήττα.


Σήμερα οι 145 συμπαγείς του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και οι πρόθυμοι βουλευτές που βρέθηκαν από τα υπόλοιπα κόμματα και κυρίως από τους ΑΝ.ΕΛ., το Ποτάμι και τη ΔΗΜ.ΑΡ, θα κυρώσουν μία ξεκάθαρα βλαπτική για τα εθνικά μας συμφέρονται συμφωνία, την οποία οι Έλληνες στην συντριπτική τους πλειονότητα απορρίπτουν!

Η Συμφωνία των Πρεσπών είναι μια επώδυνη εθνική υποχώρηση της Ελλάδας απέναντι σε ένα κρατικό μόρφωμα, το οποίο θέλει τα πάντα εδώ και τώρα, χωρίς, απλούστατα, να έχει αλλάξει το παραμικρό στο Σύνταγμά του!

Με ονομαστική ψηφοφορία, τα 300 μέλη της Βουλής των Ελλήνων καλούνται να κυρώσουν μια Συμφωνία που αντιστρατεύεται τη λαϊκή βούληση των Ελλήνων πολιτών και ικανοποιεί τη θέληση ξένων παραγόντων που πίεσαν την κυβέρνηση Τσίπρα να αποδεχθεί, όπως καταγγέλλεται από όλες τις πτέρυγες της αντιπολίτευσης, ταπεινωτικούς όρους που καμιά άλλη ελληνική κυβέρνηση δεν είχε δεχθεί στο παρελθόν.

[Πηγή]