Βοσκός σκότωσε πατέρα και γιο, βίασε τη μάνα και την ανάγκασε να αυτοκτονήσει

Σάλο έχει προκαλέσει στη Γεωργία, το ειδεχθές έγκλημα με θύματα ένα ανδρόγυνο και τον τετράχρονό τους γιο.

Μία Αμερικανίδα έπεσε θύμα βιασμού από έναν βοσκό, στην Γεωργία, αφού πρώτα είδε τον σύζυγο και τον γιο της να πέφτουν νεκροί από τα πυρά του δράστη, σύμφωνα με τις τοπικές αρχές.

Στη συνέχεια ο βοσκός εξανάγκασε την γυναίκα να πέσει από έναν γκρεμό με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της.

Αρχικά η αστυνομία είχε υποθέσει πως η Λόρα Τζόι Σμιθ είχε σκοτωθεί πέφτοντας από τον γκρεμό, στην προσπάθειά της να ξεφύγει από τον δολοφόνο του άνδρα και του τετράχρονου γιου της, στην Κάτα Κόρτζ, 83 χιλιόμετρα από την Τιφλίδα.

Όμως τώρα οι τοπικές αρχές, που συνεργάζονται με το FBI, εκτιμούν πως ο 19χρονος βοσκός Μαλκάζ Κομπαουρί, βίασε την τρομοκρατημένη γυναίκα αφού πρώτα σκότωσε τον σύζυγό της Ράιαν και τον γιο τους Κάλεμπ.

Στη συνέχεια, το πιθανότερο είναι πως την υποχρέωσε να πηδήξει από τον γκρεμό, υπό την απειλή περιστρόφου, σύμφωνα με τους ερευνητές.

Ο Κομπαουρί, που συνελήφθη από τις αρχές, υποστήριξε πως δεν βίασε την γυναίκα και «παραμένει παρθένος». Ωστόσο έλεγχος DNA ταυτοποίησε το σπέρμα του δράστη στο σώμα και στα εσώρουχα του θύματος.

Όταν βγήκαν τα αποτελέσματα του γενετικού ελέγχου, ο δικηγόρος του βοσκού παραιτήθηκε από τα καθήκοντά του. Ο νέος δικηγόρος του Κομπαουρί υποστήριξε πως ο πελάτης του επιμένει στην αθωότητά του και απέσυρε την ομολογία που είχε νωρίτερα υπογράψει.

Ο βοσκός υποστηρίζει τώρα πως «δύο ξένοι» σκότωσαν την οικογένεια. Η μητέρα του Κομπαουρί ισχυρίζεται πως ο γιος της «υποχρεώθηκε» να ομολογήσει αλλά οι αρχές υπενθυμίζουν πως ο φερόμενος ως δράστης γνώριζε που ήταν κρυμμένο το πτώμα του 4χρονου παιδιού.

Η δίκη του έχει προγραμματιστεί για τον επόμενο μήνα και, αν καταδικαστεί, ο Κομπαουρί είναι πιθανό να οδηγηθεί στην φυλακή με την ποινή της ισόβιας κάθειρξης.

Η οικογένεια ζούσε τα τελευταία δέκα χρόνια στην Γεωργία, στην πόλη Μαρνόλι, όπου διατηρούσε επιχείρηση εξαγωγών χαλιών σε όλον τον κόσμο.

ΠΗΓΗ: www.diaforetiko.gr