ΒΟΜΒΑ ΣΚΑΪ: Νέο Reality την Κυριακή 1 Ιουλίου στη Θέση του Survivor! My Man Can με Γιώργο Λιανό και Τόνι Σφήνο…

Πρόωρη καλοκαιρινή πρεμιέρα για το νέο πρότζεκτ του καναλιού…
Ένα show που κάνει παγκόσμια επιτυχία, μια εκπομπή που παίζεται σε περισσότερες από 40 χώρες, από την Κίνα μέχρι την Γερμανία κάνει πρεμιέρα εκτάκτως την 1η Ιουλίου στον ΣΚΑΪ. Το κανάλι, όπως είχε ανακοινώσει στην παρουσίαση προγράμματος της σεζόν 2017-2018, εξασφάλισε τα δικαιώματα για την ελληνική εκδοχή του My Man Can. Κι ενώ γνωρίζαμε μέχρι χθες ότι το πρότζεκτ θα κάνει πρεμιέρα το φθινόπωρο, ο ΣΚΑΪ ανατρέπει τον προγραμματισμό και το φέρνει στις οθόνες μας αυτή την Κυριακή στις 21:00 -το Survivor θα προβληθεί στις 22:30. Ο λόγος γι’ αυτή την πρόωρη πρεμιέρα; Η απόφαση του ΑΝΤ1 να βγάλει μέσα στο καλοκαίρι «Το ταίρι ξέρει» με τον Τόνι Σφήνο.

Έφυγε από το Survivor – Η απόφαση του ΣΚΑΪ που αλλάζει τα δεδομένα

Η παραγωγή του My Man Can έχει ήδη ξεκινήσει με γοργούς ρυθμούς. Σε κάθε επεισόδιο συμμετέχουν 4 παντρεμένα ζευγάρια και το ζευγάρι που κερδίζει, παίρνει το χρηματικό έπαθλο.

Οι γυναίκες στοιχηματίζουν για τους άντρες τους, ποντάρουν και περιμένουν να δουν αν οι σύζυγοί τους θα τις δικαιώσουν. Οι άντρες καλούνται να διαγωνιστούν μεταξύ τους σε αθλητικά παιγνίδια, ασκήσεις γνώσεων και μια σειρά από δοκιμασίες που απαιτούν θάρρος και ευφυΐα. Θα τα καταφέρουν οι άντρες; Έχουν ποντάρει σωστά οι γυναίκες; Και τι θα αποκαλυφθεί μπροστά στα μάτια των τηλεθεατών για τις σχέσεις μεταξύ τους; Πόσο καλά ξέρουν οι γυναίκες τους άντρες τους;

Στην παρουσίαση του My Man Can θα είναι ο Γιώργος Λιανός. Ο ίδιος δεν θα παρουσιάζει απλώς, θα γνωρίζει και τα μυστικά του παιχνιδιού, καθώς θα έχει περάσει ο ίδιος τις δοκιμασίες των αντρών, και θα είναι ο dealer στα πονταρίσματα των γυναικών. Το παιχνίδι ξεκινάει αυτήν την Κυριακή στις 21:00 με ένα Special επεισόδιο!

Πηγή: zappit.gr