Βόμβα Μεγατόνων για Aniston-Theroux: Ποτέ Δεν χώρισαν. Όλη η Αλήθεια για το Μεγάλο Μυστικό του "Γάμου" τους.
Www.true.gr

Βόμβα Μεγατόνων για Aniston-Theroux: Ποτέ Δεν χώρισαν. Όλη η Αλήθεια για το Μεγάλο Μυστικό του «Γάμου» τους.

Η ιστοσελίδα ΤΜΖ ισχυρίζεται ότι όσο κι αν έψαξε δεν βρήκε καταχωρημένο σε κανένα ληξιαρχείο το γάμο τους

Πριν καλά καλά περάσουν μερικά εικοσιτετράωρα από την είδηση του χωρισμού της Jennifer Aniston με τον Justin Theroux, τα σκανδαλοθηρικά ΜΜΕ των ΗΠΑ έβγαλαν νέο «λαβράκι».

Σύμφωνα με πληροφορίες του TMZ, οι δύο ηθοποιοί που ζούσαν μαζί εδώ και αρκετά χρόνια δεν έχουν καταθέσει επίσημα χαρτιά γάμου στο αρμόδιο ληξιαρχείο της κομητείας του Λος Άντζελες από το 2010 μέχρι και σήμερα. Βέβαια θα μπορούσαν να έχουν εκδόσει τις άδειες του γάμου σε κάποια από τις υπόλοιπες 57 κομητείες της Καλιφόρνια, όμως το TMZ επικαλείται πηγές κοντά στην Jennifer Aniston σύμφωνα με τις οποίες εδώ καιρό υπήρχε συζήτηση για το εάν ήταν νομίμως παντρεμένοι.

Μέχρι σήμερα όλοι πίστευαν ότι το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου σε μια τελετή στο σπίτι τους στο Μπελ Ερ, τον Αύγουστο του 2015. Οι δύο τους ήταν μαζί για περισσότερα από 6 χρόνια.Ωστόσο, το TMZ για να έχει τα νώτα του φυλαγμένα αναφέρει πως παραμένει πιθανό οι δύο τους να ήταν παντρεμένοι, πλην όμως θα μπορύσαν κάλλιστα και να μην είναι.

Θυμίζουμε ότι με μία αιφνιδιαστική και λιτή ανακοίνωση την Παρασκευή, η Jennifer Aniston και ο Justin Theroux ανακοίνωσαν πως ακολουθούν πλέον χωριστούς δρόμους στη ζωή και παίρνουν διαζύγιο, ύστερα από μόλις δυόμισι χρόνια γάμου.

Στην κοινή ανακοίνωση που εξέδωσαν, ανακοινώνοντας το διαζύγιο, Aniston και Theroux αναφέρουν:«Σε μια προσπάθεια να μειώσουμε κάθε περαιτέρω φήμες, αποφασίσαμε να ανακοινώσουμε τον χωρισμό μας. Η απόφαση αυτή ήταν κοινή και λήφθηκε με αγάπη, στο τέλος της περασμένης χρονιάς. Είμαστε δύο πολύ καλοί φίλοι, που αποφάσισαν να χωρίσουν τους δρόμους τους σαν ζευγάρι, αλλά ανυπομονούμε να συνεχίσουμε την φιλία μας. Κανονικά, θα το κάναμε αυτό ιδιωτικά, αλλά δεδομένου ότι η βιομηχανία του κουτσομπολιού δεν μπορεί να αντισταθεί στην ευκαιρία για υποθέσεις και ανακαλύψεις, θελήσαμε να αποκαλύψουμε ευθέως την αλήθεια. Οτιδήποτε δημοσιεύεται για εμάς και δεν προέρχεται απευθείας από εμάς, είναι η φαντασία κάποιου άλλου. Πάνω από όλα, είμαστε αποφασισμένοι να διατηρήσουμε τον βαθύ σεβασμό και την αγάπη που έχουμε ο ένας για τον άλλον».

Η ανακοίνωση του διαζυγίου ήρθε ελάχιστες μέρες μετά τα 49α γενέθλια της ηθοποιού, τα οποία γιόρτασε σε ένα μεγάλο πάρτι μεταξύ των οποίων και η «κολλητή» της Courtney Cox από τα «Φιλαράκια».

ΠΗΓΗ: e-radio.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr