Βόμβα Μεγατόνων! Δείτε σε Ποιους Σταθμούς πέφτει «Μαύρο» και Δεν θα Εκπέμψουν Ξανά.
Www.true.gr

Βόμβα Μεγατόνων! Δείτε σε Ποιους Σταθμούς πέφτει «Μαύρο» και Δεν θα Εκπέμψουν Ξανά.

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η πρώτη φάση του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες ενημερωτικού προγράμματος εθνικής εμβέλειας και ενδιαφέρον εκδήλωσαν οι επιχειρηματίες των τηλεοπτικών σταθμών Alpha, Ant1, Epsilon, Star, Σκάι και ο Φίλιππος Βρυώνης.
Δυσάρεστη εξέλιξη για τους εκατοντάδες εργαζομένους του MEGA που αν και απλήρωτοι κρατούσαν «ζωντανό» το κανάλι αφού οι επιχειρηματικές του σταθμού της Μεσογείων δεν κατέθεσαν φάκελο.

Έτσι έως τα τέλη Φεβρουαρίου ο σταθμός της Μεσογείων πρέπει να διακόψει την εκπομπή του αφού βάσει του νόμου όποιο κανάλι δεν συμμετείχε στο διαγωνισμό θα σταματήσει να εκπέμπει μετά την απόφαση της Ολομέλειας του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης. Ωστόσο «μαύρο» θα πέσει σε έναν ακόμα τηλεοπτικό σταθμό εθνικής εμβέλειας, το ΑΡΤ (πρώην ΤΗΛΕΑΣΤΥ), αφού επίσης οι μέτοχοί του δεν συμμετείχαν στο διαγωνισμό.Αβέβαιο όμως είναι τι θα γίνει με τον ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV αφού μπορεί ο Όμιλος ΑΝΤ1 στον οποίο ανήκει ο τηλεοπτικός σταθμός να μην κατέθεσε φάκελο και για το συγκεκριμένο κανάλι παρά μόνο για τον ΑΝΤ1, αλλά από τον προηγούμενο διαγωνισμό που είχε κηρυχθεί παράνομος ο ΑΝΤ1 φαίνεται να είχε… προνοήσει καταθέτοντας πρόταση ο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV να συμπεριληφθεί στο διαγωνισμό για άδειες θεματικού περιεχομένου ως «ψυχαγωγικό κανάλι». Έτσι λοιπόν ο Όμιλος ΑΝΤ1 θεωρεί ότι θα κρατήσει ακόμα «ζωντανό» τον τηλεοπτικό σταθμό μέχρι να γίνει διαγωνισμός για θεματικές άδειες, ενώ είναι σαφές ότι αν χρειαστεί θα προσπαθήσει να αποφύγει το «μαύρο» ακολουθώντας το δρόμο της Δικαιοσύνης. Βέβαια θεωρείται σίγουρο ότι αν απέναντί του δεν βρεθεί το ΕΣΡ θα βρεθούν οι άλλοι πέντε από τους διεκδικητές των καινούργιων τηλεοπτικών αδειών θέτοντας θέμα «αθέμιτου ανταγωνισμού»…!

Έτσι λοιπόν ενώ θεωρείται σίγουρο ότι θα πέσει «μαύρο» σε MEGA και ΑΡΤ, εντούτοις σε ό,τι αφορά το μέλλον του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV είναι σίγουρο ότι θα υπάρξουν εξελίξεις και κόντρες με την Αρχή αλλά και τους άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς…!

Εξώφυλλο Φωτό Αρχείου
Του Γρηγόρη Μελά για το Newsit.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr