Βόμβα Ηθοποιού για Παπαγιάννη-Παυλίδου: «Λένε ότι το Έστησε ο Καλυβάτσης για να…»
Www.true.gr

Βόμβα Ηθοποιού για Παπαγιάννη-Παυλίδου: «Λένε ότι το Έστησε ο Καλυβάτσης για να…»

Ποιες οι εξελίξεις γύρω από τον «ξυλοδαρμό» της Σοφίας Παυλίδου από τον Μάνο Παπαγιάννη;

Πριν κατεβάσει ρολά οριστικά η παράσταση «Πετάει Πετάει» ο Μάνος Πίντζης δέχτηκε να αντικαταστήσει τον Σωτήρη Καλυβάτση.

Ο Μάνος έκανε δυο δεκαπεντάωρες πρόβες, έμαθε το κείμενό του, βρήκε και τα ρούχα και κάποια στιγμή η Βάσια Παναγοπούλου τον πήρε τηλέφωνο και του είπε ότι η παράσταση τελικά δεν θα γίνει.Ο ηθοποιός ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Στην φωλιά των Κου Κου» και μίλησε για όλα όσα έζησε αυτό το λίγο διάστημα που συναναστράφηκε με τους ηθοποιούς στο θέατρο.

«Υπήρχε μια μουρμούρα γενικά. Δεν μπορούσε να πραγματοποιηθεί η παράσταση όπως πρέπει γιατί δεν υπήρχε θετική ενέργεια» ανέφερε. Ο Μάνος Πίντζης αναφέρθηκε επίσης και στην απόφαση του Σωτήρη Καλυβάτση να μην πάρει τελικά την θέση του Μάνου Παπαγιάννη μετά την αποχώρηση εκείνου από την παράσταση.«Γράφονται και λέγονται διάφορα. Μέχρι και ότι ο Σωτήρης είναι ο μεγαλύτερος μαφιόζος ever, ο οποίος το έστησε όλο αυτό για να πάρει τον ρόλο του Κρητικού, γιατί το λιμπιζότανε εδώ και καιρό.

Ο Σωτήρης το άκουσε αυτό και είπε «εγώ δεν τα μπορώ όλα αυτά, δεν είμαι τέτοιος τύπος θα σηκωθώ να φύγω. Όλο αυτό, τους ψίθυρους, τα σχόλια, δεν τα αντέχω, δεν μπορώ να ανεχτώ τέτοια πράγματα»».

Πάντως, όπως σας είχαμε ενημερώσει στο GossipLife.gr, πολλοί άνθρωποι του χώρου έχουν αναφερθεί απρεπώς στο πρόσωπο του Σωτήρη Καλυβάτση, λέγοντας πως… βάζει το χεράκι του για καβγάδες στον χώρο εργασίας του.

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr