Βόμβα από Σπυροπούλου: «Γιατί μπήκα στο Survivor…»Η Μυστική Συμφωνία και το Φλερτ με… (Βίντεο)

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μπορεί να… άργησε μια μέρα, αλλά εμφανίστηκε στην εκπομπή Survivor Πανόραμα για να απαντήσει σε όλα.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου την υποδέχτηκε φορώντας μια κορώνα στο λαιμό της ως αναφορά στην Queen Ντίνα και χαριτολογώντας αστειεύτηκε και με τις φημολογίες πως η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θα αναλάβει το Survivor Πανόραμα.

«Ειδικά αυτή την κορώνα δεν μπορείς να μου την πάρεις, αλλά επειδή από ότι διαβάζω λίγα τα ψωμιά μου, να κάνουμε μια ωραία συνέντευξη γιατί μπορεί να είναι και η τελευταία μου.

Θα έρθεις λέει να κάνεις εσύ το Survivor Πανόραμα. Με χαρά άμα θέλεις!» σχολίασε η Ντορέττα Παπαδημητρίου και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου απάντησε πως η ίδια θέλει να ξαναμπεί στο Survivor.

«Κι εγώ αναρωτιέμαι. Να σου πω την αλήθεια, είμαι ένας άνθρωπος που πιστεύω πάρα πολύ στη μοίρα και στο πεπρωμένο και στο πως γίνονται τα πράγματα. Ήταν για να γίνει. Είχα πει πολλές φορές όχι.

Δεν περνούσε καν από τις σκέψεις μου ότι θα μπορούσα να πάω, αλλά το ξανάβρισκα μπροστά μου. Κι ένα ταξίδι μου στη Ρόδο, που πάντα η πατρίδα μου ήταν σταθμός στη ζωή μου., ήταν να πάω στις 30 Δεκεμβρίου, προπαραμονή Πρωτοχρονιάς.

Έχασα την πτήση. Πήγα τελικά την Παραμονή και εκεί υπήρξε μια συνάντηση και μια συζήτηση που ήταν πολύ καθοριστική σε αυτή την απόφαση κι επειδή θεώρησα ότι είναι καρμικό όλο αυτό, είπα για να συμβαίνουν έτσι τα πράγματα, πρέπει να πάω.


Ήταν ένας από τους λόγους και το να δείξω ποια είμαι. Να συστηθώ πραγματικά στον κόσμο, κι όχι μέσα από όλα αυτά που λέγονταν. Ξέρεις πολύ καλά ότι σε μια εκπομπή όπως έκανα, δεν μπορούσα να δείξω τον εαυτό μου. Ήταν μέσα σε συγκεκριμένα πλαίσια, οπότε ναι, θεώρησα ότι θα με γνωρίσουν.

Το τελευταίο πράγμα που είχα σκεφτεί να με δει ο κόσμος σε μια τόσο διαφορετική κατάσταση. Αν και δεν το πίστευε κανένας αυτό.

Επειδή πάντα μου αρέσει να περιποιούμαι τηλεοπτικά, αλλά στην καθημερινότητα μου είμαι εντελώς το αντίθετο, είμαι το κορίτσι με τις φόρμες, δεν βάφομαι, δεν ασχολούμαι και πάρα πολύ, δεν το είχα σκεφτεί αυτό, ήταν το τελευταίο που με προβλημάτισε. Σκεφτόμουν τι θα με φοβίσει περισσότερο, δεν ήξερα τι θα αντέξω, δεν ήξερα τα όρια μου.»

Και για τη συμφωνία που είχαν κάνει οι Διάσημοι του Survivor μίλησε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο Πανόραμα. Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στο γεγονός ότι άντρες και γυναίκες της ομάδας είχαν συνεννοηθεί να είναι διακριτικοί μεταξύ τους, προκειμένου να μην υπάρξει πρόβλημα στους ανθρώπους τους στην Ελλάδα.

«Ήταν μια συζήτηση που είχαμε κάνει την ίδια μέρα στη φωτιά, τη μέρα του συμβουλίου. Και το είχε πει ο Μιχάλης. Είχε γίνει μια παρεξήγηση για το ρύζι και με αφορμή αυτό είχαμε κάτσει ξανά στη φωτιά και οι άνθρωποι που εμπλεκόντουσαν άμεσα είχαν πάρει το λόγο και είχαν πει κάποια πράγματα. Έτσι και ο Μιχάλης είχε πάρει το λόγο και είπε ότι κάτι θέλει να μας πει, και είχε πει όλο αυτό. Το είπε δημόσια.


Μου το είπαν σε συζήτηση κάποια στιγμή μετά, πέντε, εφτά, δέκα μέρες μετά, δεν θυμάμαι. Αυτό δεν το αποκάλυψε μετά εγώ, το είχε πει ο Μιχάλης πιο πριν από μένα.

Η συζήτηση αυτή είχε γίνει στο ξενοδοχείο. Δεν είχε πρόβλημα ο Μιχάλης που το είπα, κανείς δεν μου είπε κάτι γι’ αυτό μετά. Την ώρα που το είπα και ολοκλήρωσα, ο Γιάννης Δρυμωνάκος που καθόταν δίπλα μου, μου είπε “καλά έκανες και το είπες”», είπε μεταξύ άλλων η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Υπήρχε φλερτ μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης;

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μίλησε στο Survivor Πανόραμα για τη μεγάλη συμπάθεια που της έδειξε ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος. Η παρουσιάστρια ξεκαθάρισε πως δεν υπήρξε κανένα φλερτ, ενώ αποκάλυψε πως οι δυο τους γνωρίζονταν απ’ έξω.

«Δεν ένιωσα κανένα φλερτ. Ήταν πολύ ευγενικός ο Σώζων. Με τις υπόλοιπες κοπέλες δεν ήταν τόσο διαχυτικός. Με ήξερε ο Σώζων. Όταν ήμουν στο “Σπίτι μου σπιτάκι μου” του είχα κάνει ένα γύρισμα για το χόκεϊ. Και τον Σεπτέμβριο όντως με πέτυχε κάπου, στο νοσοκομείο που έκανα κάποιες εξετάσεις», είπε μεταξύ άλλων η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

ΠΗΓΗ: gossiplife.gr