Βόμβα αλλαγών στον ΣΚΑΪ! Εκτός "Εδώ" η Ντορέττα Παπαδημητρίου! Που μετακομίζει..
Www.true.gr

Βόμβα αλλαγών στον ΣΚΑΪ! Εκτός «Εδώ» η Ντορέττα Παπαδημητρίου! Που μετακομίζει..

Αλλαγές στο καθημερινό πρόγραμμά τους θα κάνουν τηλεοπτικοί σταθμοί προκειμένου να… αντιμετωπίσουν το δεύτερο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης. Τελικά όμως το «Survivor» κάνει… άνω κάτω και το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ και μάλιστα όχι μόνο σε εκπομπές, αλλά και σε πρόσωπα που θα…μετακομίσουν!

Ο λόγος για την εκπομπή «Εδώ» που όπως όλα δείχνουν θα αλλάξει…κεντρικιά παρουσιάστρια. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου εδώ και λίγες ημέρες η Ντορέττα Παπαδημητρίου έχει δεχθεί από τη διοίκηση του σταθμού πρόταση για να αναλάβει την καθημερινή εκπομπή «Survivor Πανόραμα».

Η παρουσιάστρια μάλιστα έχει δεχτεί τη… μετακόμιση και έτσι, όπως όλα δείχνουν, είναι η επικρατέστερη για να αναλάβει την εκπομπή που θα βασίζεται στο ριάλιτι επιβίωσης. Και λέω «επικρατέστερη» γιατί η διοίκηση του σταθμού βρίσκεται σε επαφές και με άλλα πρόσωπα, αλλά οι καλά γνωρίζοντες υποστηρίζουν ότι τελικά η Ντορέττα θα είναι αυτή που θα την παρουσιάσει, έστω κι αν η «μετακόμισή» της προκαλεί άλλα προβλήματα, όπως το ποιο πρόσωπο θα πάρει τη θέση της στην εκπομπή «Εδώ». Βέβαια, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου η διοίκηση του ΣΚΑΪ έχει κάνει επαφές με κάποιο πρόσωπο αλλά ακόμα υπάρχουν… εκκρεμότητες να διευθετηθούν.Τέλος αξίζει να αναφέρω ότι η έλευση του ριάλιτι δεν θα προκαλέσει αλλαγές μόνο σε πρόσωπα άλλων εκπομπών αλλά και στο καθημερινό πρόγραμμά τους αφού έχουν αποφασίσει ότι η εκπομπή «Survivor Πανόραμα» θα είναι το βασικό όπλο τους στη μάχη της τηλεθέασης στην απογευματινή ζώνη …!

Πηγή: Γρηγόρης Μελάς/ newsit.gr

http://www.tvnea.com

ΠΗΓΗ: newsnowgr.com

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr